Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Intalnire!
Cei interesati de o intalnire mai 'mare' pe la sfarsitul lui februarie la Campulung pot intra pe adresa: peugeotclubromania .ro/forum/showthread.php?t=7979 -nu pot pune link direct
Va asteptam in numar cat mai mare
Salutare.! Am si yo cateva intreabari .care ma poate ajuta ii multumesc.Am un 406 2001 2.2 hdi ... geamu` din dreapta fata se deskide si se inkide ffff incet ...s i cam toate geamurile mi se inchid f incet da asta din dreapta fata e din cale afar`!??? Si in legatura cu uleiu` de motor... la masina asta am bagat castrol SLx longlife 3....mi`a recomandat la service....(nu la reprezentanta).si in cartea masinii scrie de total sau esso da nush cred ca e cam slabut uleiul recomandat de constructor....sa fie bun uleiul care lam bagat eu ..??altu mai bun??? si la un Peugeot Ranch(Partner) 2005 2.0 hdi si la asta tre ` sa`i fac schimbul de ulei...ce imi recomandati ...nu vreau sa bag ceva si sa nu fie bun.care stiti??pls HELP ME
salut ! eu am un 406 motor 2.0 16 valve 140 cp (masina curse) si de 3 ani ii bag numai ulei nemtesc ALCO.este foarte bun si nu sunt multi care stiu de el.incearca.
mi-am cumparat recent un peugeot 406 din 2003 2.0 hdi de 80kw(110cp).ce probleme sunt posibile sa apara la el.are 95000km.[ATTACH][ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Re: Club Peugeot
Quote:
Originally Posted by lonewolf_44
mi-am cumparat recent un peugeot 406 din 2003 2.0 hdi de 80kw(110cp).ce probleme sunt posibile sa apara la el.are 95000km.[ATTACH][ATTACH]Attachment 633423[/ATTACH][/ATTACH]