mai lasa-ne ... ai zis k uiti de forumu asta .... vezi s nu uiti cu adevarat de el .. dar de data asta nu voluntar .... ci fortat

)

) si nu-ti mai face u griji ptr mine ... k sunt combinata si **** bine, nu te nelinisti u ! RAZVRATITULE

)))))))

)

)

)
SI APROPO ALA L-AM pus pentru tine

ptr k se vede k ai cam chiulit de la orele alea .....cine stie cate corijente oi fi avut ....sau daca ai si repetat anu... vezi k in documentar sunt informatii utile pentru tine !ai face bine sa te uiti bine pe el ....
stii ce-mi place la tine ? k arunci cu noroi fara probe sau argumente ..... ti-am mai spus asta dezvaluie o personalitate foarte slaba si un caracter incapabil de a combate eventualele probleme prin argumente ! u esti exact ca aia de la tara .... dai cu paru si apoi te uiti si te intrebi daca ai facut bine sau daca mai aveai vreo posibilitate sa nu te manjesti pe maine! hai noroc in viata ta si scuteste-ma ... k esti prea"destept" pentru secolu asta si inca ceva ..... cand te mai hotarasti sa scrii ceva in engleza consulta si un dictionar te rog

hai pa!