![]() |
dimensiune sau tehnica?
Votati ...
|
voteaza si baietii? :lol:
|
:lol: :lol: :lol:
Prin alte parti spuneai... Quote:
You're PUNK'D ! :peace: |
Aici numai fetele ar putea raspunde... Parerea mea :lol:
PS. Dar auzind din gura multor fete.. mai repede tehnica decat dimensiunea :) :P |
eu votez technica .. fetelor ashteptam ... :)
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug eventual si de ce ati ales una sau alta |
Psycho
de ce votezi asa ? :P nu te ajuda dimensiunea ? :P no offence (sper ca stii de gluma) |
hehe, dar nu trebuia sa-l intrebi pe psycho mai ... el n`o sa-ti raspunda ca lumea ...
stiu eu pe cine ar trebui sa intrebi chestiile astea :D |
mah...stiti si voi vorba aia ca \" p..a mare isi face singura treaba\" dar nu-i chiar asa..mai depinde fff mult bineinteles si de partenera
|
Am avut o gagik al carui ex boyfriend era dotat de dotat. Pacat ca nu o satisfacea... fiind mult mai satisfacuta dupa o partida de sex cu unul dotat normal. So... degeaba iti atarna daca nu stii ce sa faci cu ea :lol: :lol:
|
de obicei am inteles ca aia care sustin ca marimea nu conteaza o au mica :lol: :lol:
asa am auzit :? |
:lol: :lol: Sunt un om normal cu dotari normale daca erai curios :lol:
|
:lol: :lol:
nu ma refeream la tine, faceam o afirmatie generala :) :lol: :lol: |
.......eu zik k sincer conteaza tehnik ....si nush kui am zis cu conditzia sa treak makar de catziva centimetrii(psycho da si u link la pozele alea cu \"miniaturile \" k sa inteleaga si ei kat sa depasheask :twisted: :roll: ).....da degeaba o are kat creanga dak nu stie ce sa faca cu ea ....si chestia cu tehnik orikum e relativa k nu se rezuma numa` la asta da intre cele doua date eu zik k tehnik....
...@mI^cHeLLe o sa iti zik eu pm ceva de psycho girl :wink: :D |
Re:
Quote:
ma ajuta si dimensiunea cat de cat .. nu sunt dotat si nici nu e mik .. dar k si la skanderberg tehnica , conteaza :) |
TEHNICA!
83% 83% [ 15 ] DIMENSIUNEA PENISULUI! 16% 16% [ 3 ] sunt curios care sunt cei / cele care au votat ptr dimensiune .. si iarashi spre surprinderea mea lumea se fereshte de acest topic ... bah .. voi suntetzi clopotari ?! ... http://news.softpedia.com/news/Sexul...ro-18592.shtml cititzi si voi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning