Urmeaza ceva lung, scris din nevoia de share`ui ...
HAHAHA !!!!!! PTR 2 zile , and still countin` O TIPA ma uraste cum NU SE POATE mai mult, si nu mai pot de fericire, pe cuvant .
stiu , topicul e : de ce uram femeile, nu mai fac , de ce uram barbatii , ca si asa nu scrie nimeni , so .. un caz concret... care ar trebui sa dea de gandit,
- O colega de cls, am simtit ceva tzignale .. si .. am actionat in consecinta, haha hihi , mesaje , telefoane , o singura intalnire ... doar noi 2 .(de retinut este faptul ca ea are o rel. cu un tip . care are 21 de ani , cu masina and so on .. e de 3 ani de zile cu el ) si totusi .. dupa .. atatia ani de .. discutii cu .. czr bishop toba si altii , am invatat si eu cate ceva, n-am pus in practica pana acum , si totusi ,de data asta am incercat, ideea e ca am rupt-o DOAR .. din cuvinte , so ..
ea a inceput cu tzignale, i-am raspuns , a continuat, ne-am intalnit doar noi 2 , am lasat-o sa creada ca... eu sunt catzelul , ea conduce ..

repet, decat am lasat-o sa creada

( chestie invatata de la bishop :P , cea mai stilata treaba, imi place la nebunie jocul asta ) si .. era 2 , ea la 3 trebuia sa fie la gagicasu , la 2 30 trebuia sa plece, se tot dadea pe langa mine , eu faceam pe prostul , tot o refuzam frumos ca .. sa nu stricam relatia de amicitie etc, cu cat o respingeam mai mult ,cu atat incerca mai mult , si .. intr-un final , la 2 45 , am sarutat-o , ea ... fata desteapta, apoi , mi-a zis .. " vezi .... ca nu ma las pana nu dovedesc ce mi-am propus ? " atunci m-a luat capu` prima oara, ca daca imi puneam mintea cu ea, nu ma atingea ,anyway , de acolo mi-am dat seama ca are senzatia ca .. she`s in charge , si am lasat-o , acum .. urma weekendul asta, 2-3-4 iunie ... excursie nebuna pe langa Suceava pe undeva, atat eu cat si ea, veneam , si am inceput cu apropourile , c`o fii c`o plesnii ca .. nu facem si noi .. ceva mai ... etc etc etc , in fine , cert e ca .. o aranjasem ... si era gata .. si acum , in autocar , vineri 8 dim ,langa ea pe scaun , toate bune si frumoase, ora 10 , se incing un pic spiritele , ora 12 ,deja era super , si tot asa, ajungem la 21:00 la destinatie , pana atunci , am ars-o NUMAI cu ea, era rupta, au fost 2 vile , am fugit d ea

ea intr-o vila, eu alta , si deci , in vila in care eram , erau 4 ele, si 8 ei , eh , dupa ceva alcool , s-a ajuns intr-o camera la un 5 ei vs 2 ele

if u know what i mean .. and i was one of the 5 dudes ,anyway , prima oara ptr mine, foarte tare , toata nebunia se termina pe la 12:00 , ceva de genu , apoi .. o sun , o cam las sa ma invite la ea

ma invita, pauza ( ce m-a scos din sarite, m-a luat capu` rau de tot a doua oara, ea , din nou , o ardea in fitze/figuri gen ... " noi 2 .. ne .. fwtem cand vreau EU ( adica ea ) ) ori chestia asta m-a scos din sarite, again dam in spate, in autocar , am dus-o pana la un anumit punct in care mi-a zis ca nu mai rezista, ca ma vrea =)))) , asa , si deci ma duc la ea in camera, lala lilili , cand sa..... asa ... plec =)) ptr 15 minute, o las ... moare.. aceiasi schema o fac ... de 3 ori , a 4-a oara , ma duc , so . . sa zicem ca a fost cand am vrut eu , nu cand a vrut ea, ne mai rezistand a 4-a oara, sa plec

ma mir ca am rezistat eu , in fine , si deci ,asta se intampla vineri spre sambata, apoi .. sambata noaptea... i-am dat fatala , ma suna ,ma cheama , ii zic , NU , nu vin , ea : de ce ? ce s-a intamplat ? eu : nimic , pur si simplu , iti dem. ca nu ne fwtem cand vrei tu , divo ...

a murit ...

de atunci si pana acum , ignore total , fiind 51 de copchii ... vorba a fugit rpd , din partea ei ,eu am tacut , tot autocarul stia ca-s un ticalos nenorocit =)) , didn`t care , ideea e ca ... eu m-am simtit minunat , cu gandul ca. .. n-a fost niciodata cum/cand a crezut ea c`o sa fie , nu ea a rulat programul , a fost tocmai invers, chestie care .. nu i-a convenit de nici un fel , de unde rezulta faptul ca ... she hates my guts , so ... e totusi bine ca i-am aratat cam .. ce se intampla cand isi inseala iubitul cu care e de 3 ani de zile , si i-am scos ,sper eu , figurile din cap , si daca nu .. asta e .. a meritat incercat, la fel de mult ma bucur ca mi-am demonstrat mie , ca pot sa ma controlez ... si chiar .. bine , anyway , a fost ... mai mult decat foarte foooarte tare, de abia astept sa vad cum evolueaza treaba

, eventual sa .. ramana asa , i don`t care, la sf. printr-o colega, am aflat ca. . n`o sa-i mai faca vreodata iubitului asa ceva, (insele)

si .. acum .. zice tipa , despre asta cu care... ca ... il apreciaza pe acel Andrei .. cum trebuie ....
so .. am fost porc ? sau pur si simplu am incercat/reusit s-o aduc nitzel cu picioarele pe pamant, totodata scotandu-i figurile de diva din cap ?