Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"needBrain\"
am observat si io ca a aparut o moda...
toate se vopsesc brunete....si mai poarta si canishi d-aia in picioare
vai cat de penibili sunt , mai ales c-o dau si-n pantaloni din aia 3 sferturi , iarna-n plm , am mai vazut si-n fust, cu canishi , si .. e atat de haios ca ...
cizmutzele alea, canishii .. ar trebui sa fie sweet .. dragutzi etc, la la la ,
da cand ii vezi ... prin blana aia ,cu zoaie de ... zapada , si de.. jeg .. de la ce-i p`afara, si alea merg mandre .. vai .. te ia capu`
am observat si io ca a aparut o moda...
toate se vopsesc brunete....si mai poarta si canishi d-aia in picioare
vai cat de penibili sunt , mai ales c-o dau si-n pantaloni din aia 3 sferturi , iarna-n plm , am mai vazut si-n fust, cu canishi , si .. e atat de haios ca ...
cizmutzele alea, canishii .. ar trebui sa fie sweet .. dragutzi etc, la la la ,
da cand ii vezi ... prin blana aia ,cu zoaie de ... zapada , si de.. jeg .. de la ce-i p`afara, si alea merg mandre .. vai .. te ia capu`
si aici momentele cand vrei sa ceri un time out...sa dispari mai repede din peisaj...
da' ce te faci daca intra una de genu' in discutie cu tine ?
Dupa ceva timp revin la discutia de aici mai demult eream cu blondutele de ceva timp am dato si pe brunete santos si lumea stie la ce ma refer Asa ca brunete & blonde
am o fixatie ...
apare in peisaj urmatorul fapt:
ea se crede frumoasa (sa zicem) blonda...dar e urata cu spume ... mai frumoasa ar fi satena...iar toti baietii o evita...
ce face atunci gagica ????
nu e importanta culoarea parului important e sa ii stea bine ...si sa fie dragutza ...(parerea mea)
.......cel mai bun post de pana akum baietzi ........way to go girl
banuuu, ca nu are relevanta cu gusturile baietilor referitor la culoarea parului
poate sa ii stea super bine unei fete cu culoarea ... negru, sa zicem, dar daca mie imi plac blondele nu are ce sa imi faca sa imi schimbe gusturile mele