bey cipi ce faci tu aici? baieti nu apelati la el ca va spune doar ce vreti sa auziti...dak vreti sa stiti ceva intrebati direct sursa (eu) :P
Gabi pretena ta e roscata natural sau vopsita ?:P
bey cipi ce faci tu aici? baieti nu apelati la el ca va spune doar ce vreti sa auziti...dak vreti sa stiti ceva intrebati direct sursa (eu) :P
Eu te-as intreba de posteriorul tau... dar nu stiu daca in urma raspunsului as putea sa imi fac o parere clara. Cred ca o poza ar lamuri cel mai bine lucrurile. Eventual si o poza cu posteriorul Andreei (daca nu se supara Cipi), ca sa putem face o comparatie.
Eu te-as intreba de posteriorul tau... dar nu stiu daca in urma raspunsului as putea sa imi fac o parere clara. Cred ca o poza ar lamuri cel mai bine lucrurile. Eventual si o poza cu posteriorul Andreei (daca nu se supara Cipi), ca sa putem face o comparatie.
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
deci clar , o poza cu .. posteriorul andreei si o poza cu posteriorul .. (sry .. nush cum te cheama ) spiry_moto si am rezolvat problema, mutam topicul la VERSUS ..
hai .. plz .. fara offtopic ..
deci .. clar , o bruneta , nu prea are termen de comparatie , e bruneta ,are un mare plus ..