am o fixatie ...
apare in peisaj urmatorul fapt:
ea se crede frumoasa (sa zicem) blonda...dar e urata cu spume ... mai frumoasa ar fi satena...iar toti baietii o evita...
ce face atunci gagica ????
nu e importanta culoarea parului important e sa ii stea bine ...si sa fie dragutza ...(parerea mea)
.......cel mai bun post de pana akum baietzi ........way to go girl
banuuu, ca nu are relevanta cu gusturile baietilor referitor la culoarea parului
poate sa ii stea super bine unei fete cu culoarea ... negru, sa zicem, dar daca mie imi plac blondele nu are ce sa imi faca sa imi schimbe gusturile mele
.....sa zicem k e blonda si ii sta k naiba k e ff creola si arew un blond de ala morkov k altceva nu ii iese pe parul ei.....nu ar fi mai bine sa fie o kuloare care sa o prinda...?
am o fixatie ...
apare in peisaj urmatorul fapt:
ea se crede frumoasa (sa zicem) blonda...dar e urata cu spume ... mai frumoasa ar fi satena...iar toti baietii o evita...
ce face atunci gagica ????
care gagica? blonda sau bruneta?
nu mai inteles...tipa se crede o frumuesete cand e blonda...dar toata lumea ar placea-o mai mult daca ar fi satena...
ea e blonda si toata lumea o evita...
ce face ea in momentul asta ?
va face o \"operatie\" si se va vopsi satena k sa fie placuta de baieti ?
sau va ramane asa pentru ca ea se indrageste asa ?
nu e importanta culoarea parului important e sa ii stea bine ...si sa fie dragutza ...(parerea mea)
.......cel mai bun post de pana akum baietzi ........way to go girl
banuuu, ca nu are relevanta cu gusturile baietilor referitor la culoarea parului
poate sa ii stea super bine unei fete cu culoarea ... negru, sa zicem, dar daca mie imi plac blondele nu are ce sa imi faca sa imi schimbe gusturile mele
.....sa zicem k e blonda si ii sta k naiba k e ff creola si are un blond de ala morkov k altceva nu ii iese pe parul ei.....nu ar fi mai bine sa fie o kuloare care sa o prinda...?
poate se milostiveste cineva de ea si o ajuta sa constientizeze k nu-i suficient sa-ti palca tie, trebuie sa nu sperii copiii mici pe strada, asa ca ai face bine sa-ti skimbi culoarea parului...
GolfTuning ms de salutari
EvLSant0S ca de fiecare data tu esti cel care informeaza \"publicul\" mereu la curent cu toate :P
cat despre blonda care sperie lumea ...cred ca daca e prea mandra de ea si despre felul in care arata, o sa ramana tot blonda ...daca nu o sa recurga la o schimbare sa sperem doar ca va fii alegerea corecta sau ca persoana care o va indruma are gusturi
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"mI^cHeLLe\"
GolfTuning ms de salutari
EvLSant0S ca de fiecare data tu esti cel care informeaza \"publicul\" mereu la curent cu toate :P
cat despre blonda care sperie lumea ...cred ca daca e prea mandra de ea si despre felul in care arata, o sa ramana tot blonda ...daca nu o sa recurga la o schimbare sa sperem doar ca va fii alegerea corecta sau ca persoana care o va indruma are gusturi
vorbeshti de blonda din poza sau de alta blonda ...
k sa revenim la topic ... voua care va plac .. mie imi plac toate .. hai sa va dau una .. fac p mine de ras ...