pai eu cred k sunt un saten inchis(spre brunet)->visul lu iadi s m fac bruneta
PS: cand am vrut s plecam miam dat seama k u nu mai erai ... am lasat bricheta l altcineva ... bine k nu mi-ai lasat-o pe aia mai shucara
Votashi blodele! Desi actuala e roschata, blondele au ceva aparte!Cand a fost sa fie, blonda era \"busy\"
Blondele NU sunt silly , ashea kum zik gurile rele!
Votashi blodele! Desi actuala e roschata, blondele au ceva aparte!Cand a fost sa fie, blonda era \"busy\"
Blondele NU sunt silly , ashea kum zik gurile rele!
mie mi s pare ca blondele au mai multe fitze...se cred mai frumoase si mai speciale dak-s blonde .(ceea ce nu e adevarat pt k nu cred k voi cand alegeti o fata o alegeti pt culoarea parului)...si faptul ca-s proaste...or fi..dar nu's singurele...mai sunt si brunete/roshcate/satene proaste care-si ard parul doar pt a fi si ele \"mai frumoase si mai speciale\" adik blonde...
Multi barbati/baieti intaresc kestia asta...vai blondele-s mai furmoase si atunci o fetita fara minte se duce sa se vopseasca pt k asa ii place lu \"vasilica\"...so..prostia zace-n oameni indiferent de culoarea parului
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
daaaaamn cat de bine ai zis-o !
ce nu stiu fetitzele alea care se fac blonde e ca ...
nu se mai zice, mama uite o blonda cu ochii albastrii ... deja stiind ca e o bunaciune ,wrong ,
cand ai zis asta e ceva obisnuit , cand zici .. uite o bruneta ... deja .. radarul intra in functiune
am votat blondele! cam tot ce am avut si ce am momentan asa e ! nu stiu dc dar pe mine o blonda ma atrage mai mult ..... si normal ca nu ma uit la culoarea parului dar de fiecare data cu blondele ma inteleg mai bine si ies scantei ! am avut si o roscoata la inimioara si o bruneta... in rest numai blonde nu stiu de ce !