daca ma uit la varsta lui bmwpower si la varsta lui babygirl, vad o diferenta de 12 ani...
care din voi doi minte, tinand cont ca v-ati cunoscut in liceu?
daca ma uit la varsta lui bmwpower si la varsta lui babygirl, vad o diferenta de 12 ani...
nu cred ca ne intereseaza asta....sau ne intereseaza ???
daca ma uit la varsta lui bmwpower si la varsta lui babygirl, vad o diferenta de 12 ani... [...]
Referindu-ne strict la diferenta de varsta, mie nu mi se pare ceva imposibil (ca Edi sa se combine cu o beibigirl ). Si eu am fost combinat, la 19 ani, cu o tipa de 31 :P
Ontopic:
1st kiss, printr-a 5-a. Kiss pe bune, nu buza-n buza.
1st time in bed, printr-a... 8-a (?). Respectiva era o ... mica bagaboanta
Poate ca ma ramas repetent vreo 12 ani , am specificat cumva ca eu eram elev in acel liceu? poate eram profu de sexologie si dadeam meditatii in particular
hmmm din moment ce ne intelegem bine nu conteaza varsta macar asa e un echilibru un cuplu tanar si intelept important e sa fim pe aceeasi lungime de unda siii sa ne iubim corect?
hmmm din moment ce ne intelegem bine nu conteaza varsta macar asa e un echilibru un cuplu tanar si intelept important e sa fim pe aceeasi lungime de unda siii sa ne iubim corect?
m-ati inteles gresit, nu am nimic cu voi, bine k va intelegeti, eram doar nedumerit de diferenta, daca e reala sau daca cineva declara alta varsta