Da , scriu eu ... : / sa zicem .. nush .. e si intamplare oarecum , si regret si etc.
dupa .. \"episodul trecut\" am gasit ceva .. interesant .. o tipa .. 17 ani , bla bla bla, n-are rost sa intram in detalii ..
eh .. ideea e ca .. in momentul de fatza pot sa fac o comparatie clara .. intre cele 2 relatii , so .. prima .. ma zbateam .. si ma zbateam .. si NU iesea NIMIC ...
iar acum .. ca .. relatia a inceput cat eu eram cu gandu-n alta parte si tot asa .. nush , e altfel , oricum , mi-e tarsha sa mai ... pun .. botu .. la chestii gen .. te iubesc si tot asa .. so .. suflet .. nexam .. ea .. pare a fii .. tare indagostita

si .. tot ce mi se pare aiurea e ca ... jur .. ma da jur , ca n-am facut nimic , gen texte .. si etc. eram prea .. secat de .. ce-mi facuse .... si .. totusi , tipa mi-a fost alaturi .. chit ca-i vbeam ei despre .. ce mi-a facut ...

replicile gen \" o omor ... etc etc\" ma distrau rau , oricum , she was there 4 me .. nush cat am fost eu ptr ea .. nu conteaza ..
tot incerc sa-mi dau un raspuns la intrebarea asta , cum e posibil ca atunci cand te zbati sa iasa bine , si te chinui , si incerci si etc. ... nu iese nimic , iar atunci cand stai ca un cealapa .. nu faci nimic , te iubesc de nu se mai poate ? ma depaseste grav rau de tot chestia asta ..
o intamplare .. sunt curios ce parere aveti voi , eu .. i-am cerut tipei .. o pauza .. de ceva timp .. sa . nush .. ce-a fost in capu meu , ea a zis ca nu vrea .. in gandu meu , \"si ? \" in fine , cert e ca .. pauza .. ea tot ca nu , ca nu , etc , la un moment dat , primesc invitatie de la ea , sambata .. pe la ea , e singura bla bla .. intelegeti voi , fiind in pauza

dupa ce-am refuzat-o de 100 de ori , ca nu vreau sa ne vedem si etc, ma cheama la ea ptr ... , i-am zis nu ... nu de alta , dar .. mi-e teama sa nu fii fost doar un test , plm , imi zicea hai sa iesim sa discutam .. ii ziceam nu , suntem in pauza

, imi zice .. hai sa ... ii zic DA?! .. se leaga .. da` ... nu prea se leaga .. am gresit sau nu ? btw acum .. e gata , s-a linistit , am terminat cu pauza alea alea ..