lolz ... am int eu un \"baiat\" (34 ani) super capabil cu bani si tot ce vrea muschiu` lui super destept ...pe care au incercat \"sa-l faca\" multe \"vulpi\" batrane ... dar.... a venit o pustoaica de 16 ani si ia intors mintile de zicea k nu mai gandeste normal... asa k nu mai ziceti ... va zic eu ...puteti gresi l orice varsta ....
lolz ... am int eu un \"baiat\" (34 ani) super capabil cu bani si tot ce vrea muschiu` lui super destept ...pe care au incercat \"sa-l faca\" multe \"vulpi\" batrane ... dar.... a venit o pustoaica de 16 ani si ia intors mintile de zicea k nu mai gandeste normal... asa k nu mai ziceti ... va zic eu ...puteti gresi l orice varsta ....
god damn it,I hate it when I'm right
stii cum e? cand ti se pune pata e greu sa te mai controlezi
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
in concluzie , guys .. .help )
e 5 si ...
desi sunt cam offtopic dar mai ... putin offtopic decat sunt nu puteam fi ..
pe alt topic :P
in aproape 2 ani de zile .. n-am mai patit asa ceva ..
premiera natzionala ..
3 fete si un baiat .. online ..
n-ar fi frumos sa fie asa tot timpul ? nr fetelor sa fie mai mare decat nr baietilor on ?
ar deranja pe cineva chestia asta ?
trebuie sa stii inca de la inceput din ce unghi sa privesti lucrurile
Quote:
CE sa ste mai controlezi si sa mai stii din ce unghi privesti lucrurile iti zic eu k iti pierzi mintile cand vine, se aseaza langa tine si-ti pune un zambet din`ala \"inocent\" ,,, ce sa te mai controlezi ....
trebuie sa stii inca de la inceput din ce unghi sa privesti lucrurile
Quote:
CE sa ste mai controlezi si sa mai stii din ce unghi privesti lucrurile iti zic eu k iti pierzi mintile cand vine, se aseaza langa tine si-ti pune un zambet din`ala \"inocent\" ,,, ce sa te mai controlezi ....
dak ai ceva experienta... rezisti, depinde si cine ti-l adreseaza zambetul ala, ce-i drept
daca esti molau.........e nasol
ce un zambet,o privire mai \"picanta\" ajunge
io unu cel putzin daca-s matol,pai poate aia sa stea si-n cap ca nu ma mai impresioneaza
daca esti molau.........e nasol
ce un zambet,o privire mai \"picanta\" ajunge
io unu cel putzin daca-s matol,pai poate aia sa stea si-n cap ca nu ma mai impresioneaza