Dragii mei confrati AM RAMAS SHOKATA putin de cate ati postati azi(cand eu ma dadeam prin oras cu masinutele

)
Nu stiu ce v-a apucat cu sectiunea asta ca sa fie moderata de o femeie.... ideaa imi place enorm,adik nu pt. ca sunt si eu fata ci pt. ca si eu am contemplat odata pe tema asta si are logica idea lui SEBASTIAN dar... sunt \"n\" argumente pt. ca Santos sa ramana pe pozitie

:
1. face treaba asta de prea mult timp
2. ii cunoaste pe toti de la sectiunea asta... si nu numai
3. e trup si suflet pt. \"Femei\"
4. e de mult si in viatza 4tuning.ro
5. se ocupa foarte bine de meserie, poate e unu din cei mai devotati moderatori de la toate sectiunile (chiar ar trebui sa facem un concurs cu teme asta !

)
6. chiar daca are o varsta mai mica,are o gandire destul de matura si chiar ma aventurez sa zic foarte
7. este impartial si impaciutor
8. ...
\"n\". e de treaba EvLSantos
felicitari oricum pt. devotamentu si jobu de moderator
In alta ordine de idei eu am creat un topic pt. femei \"Sexy Rider 4 Women Drivers\" dar care se pare ca nu a avut un succes foarte mare ,a potat o singura fata in afara de mine si restu baieti care... nu mai zic nimik,cititi voi akolo.
Ii multumesc foarte mult lui SEBASTIAN pt. aprecieri si il pup,nu vreau sa se creada ca am coplotat cu el ceva pt. ca m-a propus,v-am zis ca am ramas shokata cand am citit....
SEBASTIANE inca odata multumesc
Uitati o idee ar fi ca sa aiba succes o sectiune de genu asta,adik pt. femei ar fi sa nu existe un topic pierdut pe undeva pe la \"Femei\" ci sa existe intr-adevar o sectiune \"Barbati\" care sa fie klar vizibila pe forum,adik sa \"sara\" in ochi.......
Din start nu stiu daca va avea succesul sectiunii \"Femei\" pt. ca 99% de aici sunt barbati dar eu zic ca ar fi interesant si cu timpul se va dezvolta binisor.
Voi ce zicei?