Re: CE DAMBLALE AVETI LA FETE SI FETELE CE DAMBLALE LA BAETI?
@~Ada~: Exact ..mai ales la buze. Oricum, pentru mine o fata trebuie sa aiba ceva particular (in sensul bun ), poate sa aiba ea sani megagalctici si cel mai tare c... pardon, fund , daca e prea comuna forma . Ca sa intru in particulare, imi place foarte mult sa aiba dantura alba si sanatoasa, un zambet discret. Am gusturi particulare, in fine.... uite in poza atasata la ce am dambla eu
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Quote:
Originally Posted by EaGle
@~Ada~: Exact ..mai ales la buze. Oricum, pentru mine o fata trebuie sa aiba ceva particular (in sensul bun ), poate sa aiba ea sani megagalctici si cel mai tare c... pardon, fund , daca e prea comuna forma . Ca sa intru in particulare, imi place foarte mult sa aiba dantura alba si sanatoasa, un zambet discret. Am gusturi particulare, in fine.... uite in poza atasata la ce am dambla eu
Mie imi plac fetele , fara fite, cu o cultura generala acceptabila, sa poti sa stai de vorba cu ele, sa nu fie timide... la fizic: sa fie curate in sensul ca, ex: sa nu miroasa a transpiratie k le si bat .. .. par lung, un fund mijto si picioare lungi (nu le suport pe cele cu picioarele scurte) , si sa fie fata in sine destul de inalta....cam atat, nu sunt mort dupa sanii cat dat airbagurile la volan de ex
nush dar daca direct la una vad PAR pe maini si nu ma refer la ce mic unele n-au de la mama lor ..dar unele pfff PADURe..si unghii naspa e clara TREABA poate sa fie cu super sani,chip,picioare ce mai vrea ea ! concluzie : nu MODEL doar draguta si ingrjijita
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by Trixi
si tu acuma cu asa pretentii...
imediat te apuci sa visezi la femei care se asigura inainte sa deschida usa larg catre drum!incredibil...
Eeee trixi eu vreau ca femeia sa imi deschidă usile de la masină care numai au manere , sunt pretentios nu gluma
Revenid la subiect si vorbind strict ; sa aiba par lung brunet chiar , ochi mari frumosi caprui inchis,..spre negru in care sa te pierzi definitiv ..,
eu am o maaare problema cu mirosul ei, si nu vorbesc de transpiratie, aia se exclude de la distaaantaaa cat mai mare, vorbesc de mirosul pielii ei, daca nu e pe lungimea mea de unda, nu-i ok, dar daca simt ca miroase cum imi place.... jaaale, nu pot explica (aici)