Re: CE DAMBLALE AVETI LA FETE SI FETELE CE DAMBLALE LA BAETI?
Quote:
Originally Posted by needBrain
deci daca o prind cu unu pe strada.......o bat de n-o mai recunoaste nici ma-sa cu buletinu-n mana
act despre ala.......daca nu stia k tipa e si cu mine,il las in pace ca nu are nici o vina
asa cum analizez fostii...imi era indiferent k era blond sau brunet..inalt sau nu..singura kestie comuna e NEBUNIA....si cu cit era mai dus cu pluta omu' cu atat era mai pretios... nah ,spune asta multe si despre mine...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
damblale.. pfooooaaaa
sa incep.. sa aibe parul lung.. , imi plac femeile cu par lung..p.s si in ingrijit, culoarea nu e f importanta , bruneta... cateodata e o slabiciune,
corp bine conturat.. vb lui mustang ..dotate
si important sa am cu cine comunica....
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by needBrain
asta e vb mea )
okey.. unde scrie..
eu am nevoie de comunicare... intelegere... respect...etc
tu ai scris sa poti discuta.. .. discuti si cu prieteni , prietene ..
cand vine vb de comunicare aici aria capata o largire... nu sunt implicate doar discuti , ci si intelegere, respect..
brunete cu ochii machiati cu negru , nu asa , si nu genu ala rock , celalat .. hmm..si paru indreptat ..si un fund bombat , + 1 gram de inteligenta si simt al umorului ..combinatia perfecta pt mine
~ fara maneliste
~ fara fitze
~ fara sa se dea ele p!sd3
~ nice & sweet
ps. uitasi sa spun ca am gasit'o (chiar dac nu'si indreapta tot timpu paru) ..e tare si are chiar mai multe chestii in comun cu mine decat speram
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
okey.. unde scrie..
eu am nevoie de comunicare... intelegere... respect...etc
tu ai scris sa poti discuta.. .. discuti si cu prieteni , prietene ..
cand vine vb de comunicare aici aria capata o largire... nu sunt implicate doar discuti , ci si intelegere, respect..
e cam acelasi lucru,adica in capatana mea.ca am scris altceva...in fine
oricum ai mare dreptate