Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 16-08-08, 01:01   #1
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

Default sfaturi pentru cei care o iau de la capat

cer si eu sfaturile fetelor aici....pur si simplu de un an de cand mam despartit de pretena...nu pot sa imi gasesc alta.....poate e ca nu o pot uita sau nush..poate nu mai stiu eu sa "vrajesc " o fata...ziceti`mi voi fetelor ...cum sa fac ce sa fac....
sper sa nu va suparati ca am deschis topicul dar poate le va util si altora...ms frumos...apropo pun o poza si cu mine sa vedeti cum arat...poate nu mai sunt "valabil"....pt fetele de azi...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imag124.jpg
Views:	289
Size:	306.3 KB
ID:	617035  
D o n n is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 02:06   #2
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: sfaturi

Daca anul respectiv l-ai petrecut in mare parte in fata calculatorului , este evident ca nu aveai unde sa-ti gasesti o prietena.
Eu unul , nu prea am putut sa inteleg treaba asta cu "vrajitul". Poate imi explica si mie careva ce implica aceste "vraji" . Implica citate din Luceafarul , faptul ca-i promiti luna de pe cer(cu toate ca nimeni nu o poate lua de acolo) .
Probabil ca am deviat de la subiect sau poate ca nu, dar eu nu am putut niciodata sa fac lucrul asta sau sa fac declaratii de dragoste din texte culese de pe net si ce alte obiceiuri se mai practica .
Spun ceea ce simt, daca nu simt nimic, nu spun nimic. Poate imi lipseste mie simtul artistic .

Pentru inceput, iesi in lume, inscrie-te la cursuri de balet() . Incearca sa-ti gasesti o activitate unde sa ai prilejul de a cunoste fete .
Succes !

Last edited by BC-20-LET; 16-08-08 at 02:23.
BC-20-LET is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 02:33   #3
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

aia e problema..la mine in oras oricum nu am unde sa ies ca e doar o strada numita "centru" si acolo stau numai oameni cu bani si fitze...si nu am stat la calc.am iesit de mult...si tocmai k fetele de azi vor vrajeli bani masini...eu vreau sa ma vrea doar pe mine...tocmai ca aia spun si eu ..numaic e simt...altceva nu pot sa mint..
Old 16-08-08, 02:55   #4
Black Pearl

Stage 5

Black Pearl's Avatar

Member of:
[Opel]

O vorba spune: daca vrei sa ai ceea ce nu ai acum, va trebui sa faci ceea ce nu faci acum.
Inceaca de maine sa schimbi ceva, de exemplu sa preiei tu o parte din indatoririle casei, sa mergi la cumparaturi. Nu se stie niciodata peste ce fata draguta si fara fite vei da si care poate are nevoie de ajutorul tau: sa ii deschizi o usa, sa o ajuti sa duca o plasa prea grea.
Black Pearl is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 08:57   #5
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

) oricum eu sunt"barbatul " casei ca nu mai am tata de la 9 ani....deci in oras stau destul de des...dar na...poate nu e sa fie acum
Old 16-08-08, 10:09   #6
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

...in general,daca vrei OM langa tine,e tare greu.
problema ta este,ca esti mai matur decit cei de varsta ta(ai zis ca nu mai ai tata,din pacate) si de aceea nu te intelegi cu fetele de varsta ta
o sa mai treaca ceva timp,pana ce iti dai seama cum sa faci sa iti fie bine.nu esti tu singurul care isi gaseste greu pe cineva...eu una acum la 32 de ani vad semne ca l-am gasit
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 11:39   #7
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

da ...stiu tocmai....ca eu vreau relatie serioasa.vreau sa am un suflet langa miens a ma inteleaga si sa ma iubeasca pt cee sunt..azi fetele de varsat mea vor distraftii aiureli si dastea
Old 16-08-08, 11:53   #8
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

nu cred ca daca te gandesti nonstop ca TREBUIE sa ai o relatie serioasa o sa si gasesti asa ceva.relaxeaza-te,bucura-te de viata si va veni si marea iubire
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 12:11   #9
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

..si cu asta sunt de acord!
stii tu treaba aia cu sprite-ul?e adevarat!fetele simt disperarea.
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 12:28   #10
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

hmm...da ...depinde si de la ora la oras..eu in catunul asta.....
Old 16-08-08, 15:48   #11
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Nu mai cauta tu ... va veni ea la tine.
Nu dispera.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 18:26   #12
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

nu ca nu sunt disperat...stai linistit..momentan ma distrez de fiecare data cand am ocazie....dar nush...cand ii vad pe restu....cu iubiele de gat si ca au nush cati ani impreuna..parca mias dori si eu
Old 16-08-08, 19:23   #13
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

Cand cauti, nu gasesti. Cand nu cauti, te cauta ele. Vezi-ti de alte treburi mult mai importante ca dupa ce te vei insura ai sa tot ai pe cineva langa tine. Bucura-te de timpul ramas in care esti singur si poti face ce vrei!
dexter_20 is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 19:49   #14
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

sa inteleg ca esti insurat..s.tiu ma...de asta mor eu nu pot sa gasesc un sens vietii astea...cand am fost cu fosta prtena...cel putin 3 foste pretene ,ma vroaiu inapoi
Old 16-08-08, 20:20   #15
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by D o n n View Post
sa inteleg ca esti insurat..s.tiu ma...de asta mor eu nu pot sa gasesc un sens vietii astea...cand am fost cu fosta prtena...cel putin 3 foste pretene ,ma vroaiu inapoi
In nici un caz nu sunt insurat,man. Din moment ce iti gasesti ceva care sa iti omoare timpul liber ai sa gasesti sens vietii. Vad ca ai 18 ani. Daca mai esti in liceu si ai de dat bacul ai putea sa mai arunci un ochi pe o carte, un caiet (aici nici eu nu ma cred, dar e doar o sugestie), daca esti angajat...in timpul verii se pot face si ore suplimentare,faci curatenie prin casa....orice ca sa fii ocupat si sa iti ia gandul de la femei. Mai gandeste-te ca doar tipii care sunt EMO nu gasesc un sens vietii si incep sa caute o lama cat mai ascutita, un bloc cat mai inalt... Eu nu cred ca esti EMO!
dexter_20 is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules