Quote:
|
Originally Posted by \"needBrain\"
pai da,cand dai de rapandule d-astea.............
|
rapandule ... ? misto ... tare misto ! ntz ntz ntz ...
tare rau imi pare ma baieti ma ...
nu puteam sa fotografiez fetele pe strada. . din fatza ..
doamne ce brunete .... oo doamne ce brunete .... pe strazi .. in Alaquas..
bai nene .. te lua durerea de cap .. nu apucai sa termini de admirat pe una din cap pana in picioare ca aparea alta ! BRUNETE cu niste ochi superbi ! cu coafuri din alea chulo :P tzate .. buci ... mari .. pffff
parfum .... si cand te gandesti ca pe acolo .. o relatie .. tzine .. asa.. mediu ... o saptamana , 2... in care se intampla tot ce tre sa se intample .. iti cam surade toata treaba

nush de ce zice lumea ca-n spania nu sunt femei frumoase...
da! intradevar... ca orice tzara.. au partea lor MARE de grase... si etc. care de si sunt grase.. ca trasaturi ale fetzei si lalala nu sunt urate..
dupa ai ai partea de mijloc. .. de ... fete normale ... frumusele
BAI NENE >.. si ai partea DE OPERE DE ARTA !! DE PIESE DE MUZEU !!
de salivezi in pana mea pe strada...
NU sufera bai nene de ele ... .
nu sunt ca ... fataloaicele astea de bucuresti ... de se uita in scarba la tine .. ca si cum ar fi pasaricile raiului si de fapt sunt niste fardate si niste machiate din cap pana in picioare de se imbraca numai in etc etc.
altfel fetele acolo .... sunt altfel .. discuti din priviri ... marfa rau de tot !
nu se compara cu ... uhhh scarbele astea .. vin in mall sa bea o apa cu lamaie doar doar de le-o mai vedea un bogatash sa le mai tzina pe spatele lui un an 2 ...
e 7 dimineatza...

) dupa o sticla de .. whiskey .. se explica ..
deci.. in concluziex ... BRUNETELE ... fac legea.. o bruneta cu ochi albastrii ... pff daca mai adaugi si .... daca stau bine sa ma gandesc.. nu mai adaugi nimic .. am vazut femeia ideala ..
era o tipa acolo .. conducea un megane .. roshu .. cu jante si stopuri clare .. am vazut-o in 2 saptamani de ... vreo 12-13 ori .. se tot plimba pe acolo ceva gen ture de magheru .. era superba tipa ! normal .. bruneta.. era.. de vis ..
btw: am citit mai sus ... de .. baieti inselati .. care mai aveau un pic si se razbunau... fizic pe fete ? sau mi s-a parut ..
frate.. cat de proasta ... cat de jegoasa ar fi ..
orice ti-ar fi facut ..
nu dai in ea ma nene ..
ori o arzi la alt mod
ori no arzi deloc .. -- cel mai bine tata ... se intoarce roata .... cum ai zice peshte

da nu dai intr-o fata ma nene ma ... urasc chestia asta ..
e mai prejos decat orice , orice ti-ar fi facut ,curva orashului sa fie si nu dai in ea , asa-s ele ... n-ai ce sa le faci .. dar nu dai in ele .. ce naiba ..
rezolvati ceva dac-o bateti ? rezolvati pe dreaq.. mai degraba il bati pe EL ..
care .. deseori .. n-are nici o vina .. ea nespuinandui de tine .. si tot asa..
dar tu n-ai de unde sa stii .. si-l caftesti

ca de abia dupa aia sa aflii de fapt cum a fost..
si se mai intample ca .. el sa fie la fel de vinovat ca si ea .. moment in care.. daca esti dilimache ... te duci dupa ala si-l calci in picioare oricine ar fi .. la nervi .. nu mai conteaza ...
sau .. .stai ca baiatu linistit, iti spui ca ... are balta peste tata....
nu stai tu sa cauti pe nimeni .. nu stai tu sa bati pe nimeni si tot asa..
de ce ? simplu ... pai ptr cine sa bati ma ? ai ptr cine ? n-ai ...
iar sa o ierti pe una dupa asa ceva .. mai ales in conditiile in care tu i-ai fost fidel ... e ... de mierda !
o scuipi in fatza si ii zici .. dispari de aici taratura mica ce esti .. (see ? o atingi .... fara sa o lovesti :P )
o data ce a facut-o ... asa ramane..
cel putin asa vad eu lucrurile ..