pt ca barbatii se lasa mintiti mai frumos
si pt ca femeile pot fi mintite mai suor...
oricum e clar..fiecare isi apara sexu din care face parte...si oricum, disuctia poate dura la nesfarsit.
acelasi lucru este si la femei... poate ne lasam mintite usor pt a nu crea anumite certuri.
on-topic barbatii sunt campioni la inselat...pentru ca barbatii n=au multe bucurii pe lumea asta....zic io ...ce pot sa aiba in afara de bautura,masini, femei si sex,pe cand femeile au mai multe alternative...iar barbatii ocupa un coltisor in lumea lor mare si plina de bucuriile vietii de femeie...
Si unele femei fac la fel ... ca pot fi seducatoare.
So ... nu mai fii asa ... antimasculina. Si recunoaste ca si femeile fac acelasi lucru ... i mean ... unele.
io as fi intrebat "de ce"?
nu neaparat cate...ca...nu asta e relevant,ci de ce
io stiam ca in momentu in care exista o problema...trebuie gasita o solutie
din punctu meu de vedere e un joc vicios...din care nimeni nu castiga nimic...asa ca nu-i vad rostu.io in general fac lucruri din care am de castigat...pt ca asa am o motivatie.adica stiu ca obtin un rezultat
ok,poate insel,poate nu sau poate am facut-o,poate nu.dar...."de ce?"
bine...aici e o discutie cu fff multe variabile,mai bine vb de religie
dar totusi,"de ce?"
io as fi intrebat "de ce"?
nu neaparat cate...ca...nu asta e relevant,ci de ce
io stiam ca in momentu in care exista o problema...trebuie gasita o solutie
din punctu meu de vedere e un joc vicios...din care nimeni nu castiga nimic...asa ca nu-i vad rostu.io in general fac lucruri din care am de castigat...pt ca asa am o motivatie.adica stiu ca obtin un rezultat
ok,poate insel,poate nu sau poate am facut-o,poate nu.dar...."de ce?"
bine...aici e o discutie cu fff multe variabile,mai bine vb de religie
dar totusi,"de ce?"
pfff creierash "de ce`ul" asta difera de la persoana la persoana si de la relatie la relatie,nu toti si toate sunt la fel
io am si un raspuns..oarecum
uite eu si o fata,colega sa zic asa lucram la un proiect,lucram 1 an,2,3,4 etc boon,proiectu avanseaza.dar asta presupune un efort,un timp acordat,o bataie de cap..mai pe romaneste..munca frate
dupa care eu ce fac.iau proiectul si dau foc foilor
cam asa vad io inselatu.nu zic ca imi bat joc si de munca altuia,in primu rand IMI BAT JOC DE MUNCA MEA.
io am si un raspuns..oarecum
uite eu si o fata,colega sa zic asa lucram la un proiect,lucram 1 an,2,3,4 etc boon,proiectu avanseaza.dar asta presupune un efort,un timp acordat,o bataie de cap..mai pe romaneste..munca frate
dupa care eu ce fac.iau proiectul si dau foc foilor
cam asa vad io inselatu.nu zic ca imi bat joc si de munca altuia,in primu rand IMI BAT JOC DE MUNCA MEA.
e adevarat ceea ce spui. si pe langa munca,inseland iti bati joc si de persoana