E putin cam ciudata intrebarea,din urmatorul motiv...daca eu ma combin pt o seara cu iubita unui prieten,ce se intelege?ca am inselat amandoi..deci cred ca intrebarea este cam stalcita putin pentru ca nu se intelege clar,viata de cuplu sau de burlac/"burlaca"...
Totusi,daca un baiat are o prietena,si baiatului i se propune o seara cu o fata singura,in cazuri de genul acesta,cred ca barbatii/baietii inseala mai des decat o femeie!
O femeie normala in primul rand,are o ratiune,niste conceptii si principii pe care greu si le incalca,posibil numai in cazuri "extreme"..
Eu personal am intalnit femei si singure si combinatie si maritate...A mai spus cineva,cand o femeie este nemultumita de partener,are tendinta sa insele,sa-si caute tandrete in bratele altui "mascul"...sau,plictiseala si monotonia care intervin destul de des apar ca alt factor in subiectul "a insela"..si ma refer la femei...
Totodata de multe ori apare si curiozitatea,care sunt convins ca multi dintre voi stiu ca asta e un "defect" foarte mare al femeilor..un "defect" benefic sau contrar...depinde de caz

La barbati pare putin mai simplu cand e sa vorbim de inselat..."noi intram in biblioteca doar"....lol...
Cam atat,din parerile mele si cunostintele mele...