Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
Originally Posted by Magos
Pai acela reprezinta idealul feminin..
Nu stii vorba ??
FEMEIA PERFECTA = Dama in societate , Dansatoarea la bara in dormitor...
Asa ca de ce te mai intrebi..?:P
Nu te supara dar asta e un slogan invechit.Prea arhaic.
Eu cred ca o femeie trebuie sa arate in primul rand atragator sa te poti apropia de ea sa ti-o doresti fizic.
Trebuie sa fie inteligenta pentru a nu ucide in tine tot ce e mai frumos.
Binenteles ca in ceea ce te priveste nu trebuie sa aiba prejudecati de nici un fel.
si undeva mai...adanc asa,toti ne dorim aceleasti lucruri
e doar o chestiune de timp nu? :P
parerea mea e ca degeaba ai vila la munte si una la mare,o alta casa de vacanta prin nush ce tara exotica,sa nu mai zic de masini de lux sau de mii de cai,daca....nu ai cu cine sa IMPARTI toate astea.
in fond,muncesti numa si numa pt u?nu-ti place sa faci pe cineva fericit in jru tau?mie unu imi place sa ofer ce si cat pot..
ai dreptate aici....daca nu ai cu cine sa imparti tot ce obtii pe parcursul vietzii degeaba ai muncit atat de ti`ai rupt spatele....sau saptele altora...depinde de munca pe care o faci
ce ne face fericitzi...?...o femeie buna(ei bine dacas 2 nu strica nici ala)),ceva masini faine,motociclete,vile,cam astea...adik in mare banii ne fac fericiti...daca ai bani ai multe
daca ai reusit deja sa intelegi esenta..eu k femeie iti zic k e tot aia...
4?eventual,ai putea dezvolta ideea,te rog,ptr noi..astia kre inteleg mai greu?
celelalte femei nu sunt "ceva optional"
sunt ceva obligatoriu, pentru orice barbat ( nu sariti ca si inversa e valabila, cu varf si indesat, doar ca la modul mai rafinat, si putin mai pervers[nu in sensul kinky])