STAU SI ma intreb.oare ala care claxoneaza crede ca fata vizata va alerga dupa el si va intra in vorba cu el?cum o fi sa claxonezi o fata,sa pleci mai departe,aia sa alerge dupa tine,sa te ajunga,sa urce in masina si sa-ti spuna ca apreciaza ca ai claxonat-o si ca poate iesiti la un suc....
STAU SI ma intreb.oare ala care claxoneaza crede ca fata vizata va alerga dupa el si va intra in vorba cu el?cum o fi sa claxonezi o fata,sa pleci mai departe,aia sa alerge dupa tine,sa te ajunga,sa urce in masina si sa-ti spuna ca apreciaza ca ai claxonat-o si ca poate iesiti la un suc....
hai ca nu am mai ras de mult asa hahahaahah mi-am imaginat faza
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
Originally Posted by bmwm5
Ce ....zi , dimineata supărat seara rād (cānd citesc acest post )
Domne păi te contrazic .. şi īţi zic de ce .. anu ăsta a fost unul cu mai multe escapade ...fie la munte, mare , bucuresti.. etc..Intrebarea fireasca(zicea el) a unui pusti de 17 ani a fost cand mi-a vazut masina , că ce fac eu seara la mine acolo īn oras .. ies pe strada seara si claxonez fetele dupa care le duc la disco ,
Da mă ca altă treaba nu am.. nu's genu .. şi sub nici o formă nu mi-am facut maşina pentru ele.., că oricum unele se cred superdăstepte să arunce un ochi spre masină şi să zică ..(vorbea cu prietenul ) da mă dar e oltcit mai mult de 120 nu prinde , dar asta e altă poveste .. şi oricum ei erau cu un super car.....Logan
Quote:
atunci de ce claxonati? tu faci asta? daca nu... de ce crezi ca fac barbatii asta (uni)?
de frustraţi claxoneaza,
alti fluiera manifestand astfel ca sunt dintr-un regn mai special ...regnul animalic doar pentru a atrage o privire ...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by joy4
pai ce vreti??? sex... masini... femei... banii si cam atat... nu?
eheee..greu e si cu noi
Si la noi tot mai amplu se desfasoara lucrurile..
Nu cu cele descrise de tine putem supravietui , nu zic ca nu ne sunt necesare dar vrem mai mult..!!!, asa cum si voi vreti totul..
Quote:
Originally Posted by joy4
poti sa dezvolti? mai mult de atat?
am mai scris pe acest topic, desi eram mai mic cu un an.. , nu mi-am schimbat doleanţele si nu imi place sa ma repet
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
yeap.. sa ai acasa un baietel ''un mic racer si tuning lover..'' sau o fetita ..., eu as vrea o fetita ..
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
o nevasta ...implicit ..un copil.. cu acestea.. si binenteles incojurati de iubire si respect...sa nu imi zici ca nu poti trai intr-o frumoasa casnicie