ok, vrem si discovery, vrem si masini puternice, si femei frumoase si destepte, dar nu vrem totul... vrem doar cat sa fim multumiti ( si mie unul ii ajung doar cateva lucruri ca sa fiu multumit )
ok, vrem si discovery, vrem si masini puternice, si femei frumoase si destepte, dar nu vrem totul... vrem doar cat sa fim multumiti ( si mie unul ii ajung doar cateva lucruri ca sa fiu multumit )
da masini frumoase si destepte si femei puternice nu merje?sau in fine un compromis intre cele doua?
e ideal, sigur
dar daca tot trebuie sa aleg intre cele doua, aleg femeia, aia de-mi trebuie mie, si stiu sigur ca langa ea vine si masina, fara discutii
iti spun eu , k niciodata nu o sa te multumesti cu putinul....intotdeauna o sa vrei mai mult...mai mult....si....se rupe....si iar o iei de la capat....si "construiesti"...."costruiesti"......si nu`ti ajunge mediul...vrei maximul.....si....asa traieste omul toata viata luptand...pt ceva ce niciodata nu o sa aiba - TOTUL !!!!!!!!!!!!!!!
iti spun eu , k niciodata nu o sa te multumesti cu putinul....intotdeauna o sa vrei mai mult...mai mult....si....se rupe....si iar o iei de la capat....si "construiesti"...."costruiesti"......si nu`ti ajunge mediul...vrei maximul.....si....asa traieste omul toata viata luptand...pt ceva ce niciodata nu o sa aiba - TOTUL !!!!!!!!!!!!!!!
Nu ti s-ar parea normal sa fie asa ?
Tu nu lupti sa ai cat mai multe bune in viata ?
Nu ti s-ar parea normal sa fie asa ?
Tu nu lupti sa ai cat mai multe bune in viata ?
ba da...dar voi barbatii...nu aveti limite asta am incercat sa subliniez in postsul de mai sus....in fine....am spus ce am avut de spus...acum baietii/barbatii sa comenteze
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
Originally Posted by Sasha_z
lol ...eu sunt femeie
Si ce femeie ...
Poti sa ne raspunzi totusi ce vrei si tu
Oare e atat de mare diferenta intre ce vor barbatii si ce vor femeile? Oare sau e doar o cestiune de exprimare
Si ce femeie ...
Poti sa ne raspunzi totusi ce vrei si tu
Oare e atat de mare diferenta intre ce vor barbatii si ce vor femeile? Oare sau e doar o cestiune de exprimare