Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)?
Adica ce va face pe voi, baieti si fete, fericiti? Sa fie brunete, blonde, roscate, inalte, suple, mici, cu sanii rotunzi etc. La ce va uitati prima oara la o fata (sau dupa caz la un baiat) si ce trebuie sa aiba neaparat?
fata ideala: cea mai buna combineatie dintre aspect si inteligenta;
primul lucru la care ma uit...normal ca la fata(adika depinde dupa ce tintesc dar in general la fata) iar mai apoi \"cobor\" incet.....si explorez si restu....dar intre timp incerc sa aflu si ce are acolo sus in chesti aia de deasupra gatului
da de obicei fazele astea variaza de la fata la fata....adika daca una are un piept asa superb, normal ca la ala te uiti primul si chestii din astea....si daca e superba fata da e proasta rau....atuncea merge asa pentru o zi si invers
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
brunetele .. ochi frumosi ..
ceva balcoane ..
un cur frumos ..
si un caracter placut ..
sau .. blonda ..
caracter placut include ... lipsa fitzelor ... sa nu fie ipocrita ... bla bla bla ..
un sfat.. care l'am primit si eu .. dar .. nu l'am ascultat ..
daca ai de gand sa dureze .. uite'te la cineva .. care face parte din . catergoria sociala din care faci si tu parte ..
ca no sa poti sa faci fatza ...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
Santos:
Mie in general imi sar ochii pe funduletzele fetelor ... Bineinteles ca apoi urmeaza si restul accesorilor.. dar am eu o slabiciune pt anumite fundulete .
nu stiu...eu prima data ma uit la materia cenusie...desi nu imi place sa fie mai inteligenta decat mine....da nici sa fie proasta(sorry de cuvantul dur).
poate ea sa arate ca nu stiu ce fotomodel...mie nu-mi trebuie daca nu stie sa se comporte, nu are cat de cat cultura generala, e fitzoasa, are niste apucaturi de.....
dupa aia ma uit la aspect...sa nu fie nici urata uratelor...dar sa fie dragutzica, adica pe placul meu.
nu am pretentii la culoarea ochilor/parului, marimea sanilor/fundului
mie sa imi placa....ca de restu` nu's curios
ah da .. replica asta e penala \" nu pot sa fiu cu tine deoarece te consider ca un frate \" . cea mai de cacat.
inca un lucru.
nu puneti la suflet relatiile care le aveti.
adica ce vreau sa spun ? va bagati **** in ele si treceti la urmatoarea. waaay too burned ca sa mai pun botu'.
femeile sunt ... carne. in momentul asta ptr mine asta reprezinta
ps: scriu sub influenta unei despartiri dubioase din cauza unei m***te.
acum ca am scapat de offtopic sa trec ontopic.
am o atractie catre brunete.tuturor le place o fata bine proportionata din toate pdv, deci si mie imi place sa fie simpatica la fata , cu sani ~~ mas o menos si cu un cur sa te bage in boala si sa nu fie proasta :P
Re:
Quote:
Originally Posted by \"shadowro\"
nu puneti la suflet relatiile care le aveti.
adica ce vreau sa spun ? va bagati p**a in ele si treceti la urmatoarea. waaay too burned ca sa mai pun botu'.
same thing here =))
you r 2 damn right ...
anyway .. am mai vazut azi 2 brunete aici .. bai nene .. s-a terminat ..
o sa pun poze cand o sa pot ..
bine .. e cam aiurea .. =)) unora imi vine sa le fac poza din fatza .. dar .. na =)) nu pot .. asa ca le fac din spate =))
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
Santos ajungi la vorba mea. Adutzi aminte cand erai indragostit ce ziceai :P Oricum e bine man daca de la 16 ani ti-ai schimbat pnctul de vedere o sa ai un viitor stralucit, crede-ma
Acu sa fiu ontopic : Nu conteaza detaliile daca mie imi place e ok. Pot sa va arat sute de poze cu blonde brunete roscate combinate cu ochi verzi albastri etc deci nu exista un stereotip
daca ai de gand sa dureze .. uite'te la cineva .. care face parte din . catergoria sociala din care faci si tu parte
dap. prea bine zici tu
Eu unul nu prea caut cine stie ce in capul lor. Nu ma deranjeaza daca snt mai toante... cu atat mai bine.
1. Sa fie dragutza la fata altfel sub nici o forma nu calc linia prieteniei
2. Sa aiba o forma cat de cat. nu cer fotomodele.
3. NEAPRAT sa stie sa danseze cat de cat bine. exa mea era praf la capitolul asta. am fost odata cu ea la o petercere.... \"coae... gagica-ta danseaza ca o bucata de lemn\". nu sh de ce dar m-am simtit SUPER jenat.
faza cu imi esti ca un frate e naspa rau... mi-a veit sa o strang de gat odata pe una asta e.