Este o intrebare dificila! Solo sau combinat? De fapt nu intrebarea este dificila ci raspunsul. Eu cred ca raspunsul depinde foarte mult de la persoana la persoana. Sunt patru tipuri de barbati,deci patru tipuri de raspunsuri:
1) genul de barbati carora le place sa fie burlaci;
burlac = sa poate iesi oricand nedepinzand de nimeni; sa poate bea ce
vrea, cand vrea, cat vrea fara sa dea explicatii; sa se uite cat
vrea dupa gagici, sa se dea la ele; sa agate zilnic; etc
2) genul de barbati carora le place sa aibe femeie langa ei dar sa fie si burlaci;
Aici se incadreaza majoritatea barbatilor dar nici femeile nu sunt mai prejos. Barbatii din aceasta categorie sunt cei care nu stau pe ganduri daca pot insela. Ei considera ca pot iesi cu x,y,z sa faca ce vor ei cu ele. Aici este vorba multor prieteni de-ai mei, citez: \"Pe x o tin de suflet si cu restu' ma distrez si eu, doar sunt barbat!\".
3) genul de barbati care par fideli dar in sufletul lor este o dorinta arzatoare sa insele dar nu au cum (diferite motive cum ar fi: look-ul, banii, tupeu, timp)
4) genul de barbati care chiar sunt fideli
Genul de barbati care sunt de admirat dar care uneori sunt stricati de femei de kko (esecuri in relatie/relatii provenite de la femei pt care nici un scuipat nu as da)si care se muta din categoria asta in categoria 3 (din pacate). Sunt tipii care cu toate ca si ei se uita dupa femei, nu intorc capu' si-si iubesc femeia mai mult decat oricare alta. Pur si simplu nu-i intereseaza altceva decat ce au.
Categoria 1: evident ar raspunde ca cel mai bine este SOLO
Categoria 2: tot SOLO probabil ca voteaza
Categoria 3: voteaza COMBINAT
Categoria 4: tot COMBINAT voteaza
Acuma daca o luam altfel, sunt multi care habar nu au ce vor. Cand esti combinat vrei solo si invers. Este randul meu sa votez: COMBINAT. Eu prefer sa fiu combinat, prefer sa-mi traiesc viatza alaturi de cineva care merita evident. Nu sunt adeptul burlacilor chiar daca cand sunt 'free' imi traiesc viatza la maxim. Asta nu inseamna ca f_t tot ce prind sau chestii de genu'. Cand sunt 'free' si vreau sa agat, am niste conditii foarte stricte. Daca mai vreti sa scriu, mai scriu pt ca mai am de spus o gramada. Tot ceea ce am scris a fost o sinteza a gandurilor mele.