Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

View Poll Results: Cum e mai bine ?
Solo 147 40.72%
Combinat/a 214 59.28%
Voters: 361. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 17-05-05, 21:40   #46
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Poate ca nu-i cauti unde trebuie:)
Rabanne is offline  
Old 17-05-05, 21:42   #47
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

mda... ele viseaza la baiatul serios.. care se poarte frumos, face complimente, nu se uita dupa alte femei, sunt total indragostiti de ele, ele sunt cele mai frumoase, cele mai destepte... etc. mai fetelor... eu zic sa fugiti dupa aia sinceri si extrovertiti... unul prea serios si prea calculat o sa va plictiseasca
bravo tox... asa da!
TheSinner2 is offline  
Old 17-05-05, 21:54   #48
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

O persoana extravertita nu va fi niciodata banala sau plictisitoare:)Iar cei care nu sunt pe placul fetelor in mod cert vor ramane singuri pana la urma ,cand ele vor gasi ce-si doresc cu adevarat:)
Rabanne is offline  
Old 17-05-05, 22:08   #49
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"tox\"

offtopic: santos... shi la femei faci la fel, adica pe plac pana le agati si de abia dupa aia le arati ce fel de om esti ? eu macar sunt asa mereu, daca le place bine, daca nu nu.E mai bine sa stii un om de la inceput decat sa ai surprize dupa aia...parerea mea. vezi cum imi stergi mesaju
pai nush , poti sa afli ...
si ink o chestie , eu \"nu le fac pe plac .. pana le agatz\" .. totu merge natural ..
nu stau ,sa fac pe ... interesantu , daca zice da, zice da si ma ia asa cum sunt , daca nu , nu , la revedere.
asa ca... mai vino odata cu intrebarea ..
btw , am o rel. de 6 luni de zile , nu-s genu care sare din \"floare\" in \"floare\"
sa sterg mesajul ?! de ce ?! : /
EvLSant0S is offline  
Old 18-05-05, 00:17   #50
tox

Stage 5

tox's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[Opel]
[Street Zone]

nu stiu dc sa-l stergi..incepusem sa ma obisnuiesc si probabil d-aia da sa stii ca in comportamentul cu oamenii tre sa fii tu insuti, mai ales in fata femeilor care te miros imediat cand te porti fals si cand nu esti tu. asta vroiam sa spun, si in ochii lor, o persoana care este (care este HAHAHA) de la bun inceput asha cum e in viata de zi cu zi creste foarte mult in ochii ei. Ma refer aici cand de ex cunosti o tipa f misto, si vrei sa fii mai altfel decat esti cum te stie restu lumii doar ca sa-ti faci o \"intrare\" sau sa ti se dea o bila alba.

si PS: sfat de \"batran\", la varsta ta e bine sa le mai schimbi ...adica sa faci ca albinutza, pentru ca te obisnuiesti asa, si n-o sa ai sansa ca pana la o varsta ca a mea sa zicem nu chiar, dar un 21-22 acolo, sa ai surpriza sa nu stii cum si ce sa faci cu o anume fata care iti iese in cale. Si nu zic asta ca fac pe desteptu, ci ca am patit-o chiar eu.
tox is offline  
Old 18-05-05, 00:21   #51
tox

Stage 5

tox's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[Opel]
[Street Zone]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Carmen\"
Stiam eu ca nu mai sunt... Nici macar printre studentii la Teologie nu mai gasesti asa ceva...
Carmen, cunosc personal student la Teologie care e cel mai mare dezvirginator de pustoaice de 16-17 ani din cartier Am zis ca n-o s-o trimit in veci pe nevasta-mea la asta daca vrea sa se spovedeasca
tox is offline  
Old 18-05-05, 01:17   #52
blonda

Stage 4

blonda's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

oare sunteti offtopic?neeeeeeee.......n'are cum!OFFTOPIC!
blonda is offline  
Old 18-05-05, 08:24   #53
Michael

Stage 5

Michael's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[VW]

numai pot sa spun nimik de femei acuma. cine cunoaste stie.
Michael is offline  
Old 18-05-05, 09:18   #54
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

eu am votat solo... pentru ca sunt combinat, si de aia vreau libertate
dak eram liber votam probabil combinat... cred ca cel mai bine ( pentru mine cel putin ) e sa ai relatii scurte, dar intense urmate de pauze de relaxare pana la noua relatie...
aleks is offline  
Old 18-05-05, 10:34   #55
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Revenind la topic, pentru ca ni s-a atras atentia, dupa toata dezbaterea offtopic, votez pentru COMBINAT:)
Rabanne is offline  
Old 18-05-05, 11:36   #56
Michael

Stage 5

Michael's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[VW]

cred ca acuma votez soloooo
Michael is offline  
Old 18-05-05, 12:15   #57
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Michael\"
cred ca acuma votez soloooo

m`am decis .. votez SOLOOOO si eu
Psycho is offline  
Old 18-05-05, 12:18   #58
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Eu zic mai bine sa fii ca \"albinutza\", n-ai auzit ce a zis tox?Poate te trezesti la 22 de ani ca nu stii ce sa faci cu o tipa care iti iese in cale:))))Trebuie sa ai lista cat mai lunga sa ai ce sa povestesti nepotilor:)Ce gandire limitata!
Rabanne is offline  
Old 18-05-05, 16:14   #59
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"tox\"
nu stiu dc sa-l stergi..incepusem sa ma obisnuiesc si probabil d-aia da sa stii ca in comportamentul cu oamenii tre sa fii tu insuti, mai ales in fata femeilor care te miros imediat cand te porti fals si cand nu esti tu. asta vroiam sa spun, si in ochii lor, o persoana care este (care este HAHAHA) de la bun inceput asha cum e in viata de zi cu zi creste foarte mult in ochii ei. Ma refer aici cand de ex cunosti o tipa f misto, si vrei sa fii mai altfel decat esti cum te stie restu lumii doar ca sa-ti faci o \"intrare\" sau sa ti se dea o bila alba.

si PS: sfat de \"batran\", la varsta ta e bine sa le mai schimbi ...adica sa faci ca albinutza, pentru ca te obisnuiesti asa, si n-o sa ai sansa ca pana la o varsta ca a mea sa zicem nu chiar, dar un 21-22 acolo, sa ai surpriza sa nu stii cum si ce sa faci cu o anume fata care iti iese in cale. Si nu zic asta ca fac pe desteptu, ci ca am patit-o chiar eu.
calitate , nu cantitate
decat 10 .. asa si asa ..
UNA ... dar buna , btw , nu-s genu .. care sa sara , cu toate ca imi zici ca-i bine , o fi , eu inca nu mi-am luat-o .. cum si-au luat-o altii ... de la fumei , ma intreb cand va venii si clipa aia , probabil ca.. atunci o sa .. imi schimb parerea , pana atunci .. chiar nu pot ... sa gandesc/comport altfel
il cam sustin pe cel ce-a scris deasupra postului asta
EvLSant0S is offline  
Old 18-05-05, 21:59   #60
zarathustra

Stage 5

zarathustra's Avatar

solo
neserios
zarathustra is offline  
Closed Thread

Posting Rules