baieti.......deci vreau sa va anunt ca am cunoscut o tipa,e putin spus ca-i de nota 10.
dupa o \"scurta\" discutie,am aflat ca desi are doar 16 ani e mai trecuta prin viatza decat fffff multe persoane
bai si arata si ffff bine,e genu ala de fata,stiti voi....
deci cred ca o sa-mi schimb status-ul din solo-combinat
need dak pt tine e bine asa, felicitarile mele
eu tin sa fac un anunt foarte important pentru mine... tocmai am rupt relatia cu prietena mea, definitiv acum... ne-am dat seama ca dupa o relatie de 4 ani, si o prietenie de 8 ani, nu ne mai intelegem, si ca e mai bine pentru amandoi sa continuam pe drumuri separate...
nu pot sa spun ca mi-e mai bine acum, desi asa e cum trebuie sa fie, e greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca dupa atatia ani nu mai sunt cu diana mea, dar incerc sa privesc doar jumatatea plina a paharului...
so... sunt de parere in continuare ca tot solo e mai bine...
needbrain bv felicitarile mele ca ai gasit asa o fata...
dar sfat de la mine sa nu te increzi prea mult in ea ca dupa aia poate te frigi astea mici sunt hoatze rau iti spun eu ca si eu am patzit-o cu asa fete
vezi ca e de seama cu pedeapsa daca are 16 ani...pardon e cu un an mai mare decat pedeapsa
vb cu andrei - la misto p mess acum...
si asta ii spuneam acum ca mintea imi spune ca e mai bine asa... sa nu mai insist dak e evident ca nu mai merge, pt ca zboara anii p langa mine, si ocaziile odata cu ei.
dar dak as putea sa-mi controlez si sentimentele... mult mai usor ar fi totul...
sincer stau pe 4 tuning, aici ma simt ca acasa, vb cu prietenii, si parca trece mai usor timpul cand sunt aici
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Aleks , timpul trece mai usor cand te simti bine ...
ai inteles ce-am vrut sa zic ..
4 tuning ... pe mine m-a cam distrus ptr ca .. respectiva ... o arde aiurea p`aici ...
in schimb .. tot aici ... am gasit oamenii care sa ma scoata din .. \"gaura\" in care intrasem
acum .. mi-a trecut si ma bucur ca a fost cum a fost
sper sa ajungi si tu la concluzia asta