Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-12-04, 00:28   #1
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Default Fetelor le plac doar banii?!

haideti...tot ce a fost offtopic in alte topicuri sa fie ontopic aici....
SpeedeR is offline  
Old 10-12-04, 00:29   #2
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Auzi... da tie iti plac banii??
Dimitris is offline  
Old 10-12-04, 00:29   #3
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"^MAtrix^\"
oooooooo, salut domnule Scons, ce mai faci?
Gabi_323i is offline  
Old 10-12-04, 07:14   #4
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

unele sunt dupa bani , altele nu , dar nu e cum zic unii ca toate-s ptr bani , parerea mea...
EvLSant0S is offline  
Old 10-12-04, 08:36   #5
B12ZMD

Stage 5

nu sunt toate dupa bani ... doar 95%

daca esti ciung de o mana si urat cu spume si ai M5, face fata ce vrei tu
B12ZMD is offline  
Old 10-12-04, 08:49   #6
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]

Intrebare : Fetelor le plac doar banii?!
Raspuns : NU
Gabi_323i is offline  
Old 10-12-04, 08:58   #7
Ema

Stage 5

Ema's Avatar

Speeder, Speeder! Chiar asa? Ai uitat sa spui si de masini! Ce Dumnezeu?!

Oare cui nu-i plac? Ce om pe lumea asta uraste hartiutele alea colorate?
Ema is offline  
Old 10-12-04, 10:36   #8
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

good point ema! Cred ca toti \"neajunsii/ele\" isi doresc un partener/a cu bani! Viata ar fi mult mai simpla sa ti-o petreci cheltuind banii altuia! Si mie mi-a trecut prin cap \"problema\" asta, dar sincer eu detest oameni care ar face orice pt bani!

eu av garantez ca daca ar avea de ales 100% din fetele de pe Terra ar alege un baiat cu bani! si asta e valabil si pt noi.

dezavantajul este urmatorul: fetele care umbla dupa bani sunt numite CURVE iar baietilor li se spune DESTEPTI. (hmm ceva e aiurea aici) CAm misogina lumea asta. Chiar si unele fete gandesc asa... deci vrand ne vrand cam toata lumea e misogina!

hai bafta la bani multi!
aicad is offline  
Old 10-12-04, 11:26   #9
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

Default mdah

mda ... abordarea subiectului se face in felul urmator ....
baietii urati ciungi cum ati mai zis voi care au bani sunt constienti de faptul asta ... si profita cum pot si ei de faptul k au bani . intradevar in masina/masinile acelui tip o sa vezi gagici misto probabil alta in fiecare seara.....si toate probabil una si una ... numai k ideea e k tipul ala nu o sa fie iubit niciodata in felul cum ar trebui sa fie iubit ....tipele care fac chestia asta si care umbla cu el doar pentru ce masina conduce si cati parai are in buzunar intradevar nu sunt decat niste fete usoare .... dar aceata regula nu trebuie aplicata tot timpul....ar putea foarte bine sa fie prieteni din copilarie s.a.m.d. blah blah ....
eu una nu am facut chestia asta niciodata si nu ma imaginez stand cu o persoana naspa ( ma refer aici si la interiorul lui ) DOAR PTR K ARE BANI
aspectul asta e unul care conteaza poate cel mai putin .....
eu lam cunsocut pe prietenul meu cand avea o RABLA de mashina!!!!acum sta altfel situatia .... si pot sa zic k sunt mandra cand o amblaleaza un pic la stop si BANG 3-4 p***e bune intorc capul .....in fine ... cred k femeile care umbla dupa tipi cum bani sunt niste incapabile ... si niste intretinute ..... ADMIR insa C*****E CU CAp!!
....to be continued
BlueEyes is offline  
Old 10-12-04, 11:30   #10
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

uitasem raspunsul la intrebare
CATEGORIC NU!
BlueEyes is offline  
Old 10-12-04, 11:42   #11
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Aici e mai mult vorba de fetele frumoase ca alea urate oricum nu prea conteaza ce vor si trebuie sa se multumeasca cu ce li se ofera de aceea inclina sa fie mai interesate de barbati adevarati decat bani in comparatie cu bunaciunile.
Cele frumoase au multi pretendenti si au posibilitatea sa aleaga daca umbla doar dupa bani sau mai umbla si dupa altceva.
Intotdeauna cand m-a interesat o fata (si ma intereseaza doar alea care ma dau pe spate) conditia nr. 1 pt. mine a fost: fara bani sau alte foloase materiale. Asta pt. ca urasc ipocrizia si consider ca sexul si femeile nu ar trebui sa fie o marfa. Consider ca nici o femeie de pe lumea asta nu merita banii mei. Cele care isi vand trupul pe bani in orice fel si nu concep sa o faca si fara bani nu le pot numi decat curve . Din fericire insa majoritatea femeilor NU sunt DOAR dupa bani
Cu tot cu conditia asta pe care mi-am impus-o m-am intalnit cu destule modele sau tipe care aratau ca modele ca sa imi dau seama ca femeile nu vor DOAR bani. E adevarat ca daca implicam si bani asta ma scutea de mult timp si energie pana sa ajung sa fac sex cu ele.
Conteaza pt. ele si: fizic, aspect, miros, personalitate, tupeu, sexualtate, imaginea, apropierea de respectivul, limbaj al trupului, papagal, dimensiunea penisului, probabilitatea ca respectivul sa fie bun la pat sau nu din impresia pe care i-o lasa ei, umor samd.
E adevarat ca din pacate banii pt. unele valoreaza mai mult decat ce am mentionat eu si sunt mult mai usor de cucerit/bagat la pat cu bani dar NU pt. toate se aplica asta. Pana la urma cred ca orice femeie vrea si un barbat adevarat nu numai bani pt. ca la urma urmei sunt si ele persoane sexuale, au si ele orgasm iar banii le satisfac alte nevoi dar nu si cele sexuale asa ca depinde de respectivul cat e de bun daca ea lasa pretentiile materiale sau nu.
iasi_drifter is offline  
Old 10-12-04, 13:34   #12
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Ba speedere... esti complexat bey nene ca deja ma apuca dracii cand vad numai topicuri de genul \"Femeile dupa bani\", \"Femeile se uita doar dak ai masina din 2004 ultimul racnet\"... Mai schimbati si voi subiectele... Pot paria ca se va ajunge la aceleasi discutii de pe celelalte topicuri in care baietii afirma ca majoritatea femeilor sunt dupa bani si in care fetele neaga...

BLEAAHHH!!
B|shOp-VR6 is offline  
Old 10-12-04, 13:45   #13
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Ba speedere... esti complexat bey nene ca deja ma apuca dracii cand vad numai topicuri de genul \"Femeile dupa bani\", \"Femeile se uita doar dak ai masina din 2004 ultimul racnet\"... Mai schimbati si voi subiectele... Pot paria ca se va ajunge la aceleasi discutii de pe celelalte topicuri in care baietii afirma ca majoritatea femeilor sunt dupa bani si in care fetele neaga...

BLEAAHHH!!
SUBSCRIU
ffocus is offline  
Old 10-12-04, 20:32   #14
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B 31 FXN\"
Quote:
Originally Posted by \"^MAtrix^\"
oooooooo, salut domnule Scons, ce mai faci?
Scons??? Ne cunoastem de undeva domnule Castor??? kiddin

On-Topic, eu sunt sigur ca daca esti ciung nu prea ai ce sa faci cu un M5...
Dimitris is offline  
Old 10-12-04, 23:27   #15
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

sunt cam asa

alea bune
90% dupa bani, 9 % dupa p*la satisfcatoare, 1% dupa alte chestii(inteligenta, suflet bun etc)

alea naspete
20% dupa bani (alea care cred ca sunt bune dar nu sunt), 20% dupa p*la, 60 suta dupa alte chestii
pimp_lex is offline  
Closed Thread

Posting Rules