Aici e mai mult vorba de fetele frumoase ca alea urate oricum nu prea conteaza ce vor

si trebuie sa se multumeasca cu ce li se ofera de aceea inclina sa fie mai interesate de barbati adevarati decat bani in comparatie cu bunaciunile.
Cele frumoase au multi pretendenti si au posibilitatea sa aleaga daca umbla doar dupa bani sau mai umbla si dupa altceva.
Intotdeauna cand m-a interesat o fata (si ma intereseaza doar alea care ma dau pe spate) conditia nr. 1 pt. mine a fost: fara bani sau alte foloase materiale. Asta pt. ca urasc ipocrizia si consider ca sexul si femeile nu ar trebui sa fie o marfa. Consider ca nici o femeie de pe lumea asta nu merita banii mei. Cele care isi vand trupul pe bani in orice fel si nu concep sa o faca si fara bani nu le pot numi decat curve . Din fericire insa majoritatea femeilor NU sunt DOAR dupa bani
Cu tot cu conditia asta pe care mi-am impus-o m-am intalnit cu destule modele sau tipe care aratau ca modele ca sa imi dau seama ca femeile nu vor DOAR bani. E adevarat ca daca implicam si bani asta ma scutea de mult timp si energie pana sa ajung sa fac sex cu ele.
Conteaza pt. ele si: fizic, aspect, miros, personalitate, tupeu, sexualtate, imaginea, apropierea de respectivul, limbaj al trupului, papagal, dimensiunea penisului, probabilitatea ca respectivul sa fie bun la pat sau nu din impresia pe care i-o lasa ei, umor samd.
E adevarat ca din pacate banii pt. unele valoreaza mai mult decat ce am mentionat eu si sunt mult mai usor de cucerit/bagat la pat cu bani dar NU pt. toate se aplica asta. Pana la urma cred ca orice femeie vrea si un barbat adevarat nu numai bani pt. ca la urma urmei sunt si ele persoane sexuale, au si ele orgasm iar banii le satisfac alte nevoi dar nu si cele sexuale asa ca depinde de respectivul cat e de bun daca ea lasa pretentiile materiale sau nu.