look...asta,ptr unii mai sensibili poate fi oarecum jignitor...stiu k u didn't mean it...dar cum am mai mentionat si in alte parti,unii nu sunt atat d insensibile k mine
so,cine mai e indragostit????de preferabil pana peste cap????si cum s-a intimplat....
Scuze daca te`am jignit dar noah...u jtii istorioara mea de love..
poate o sa mai fie...dar...nu ash mai vrea...
Scuze daca te`am jignit dar noah...u jtii istorioara mea de love..
poate o sa mai fie...dar...nu ash mai vrea...
Dar inseamna ca ai patit-o urat de tot din moment ce ai ajuns sa faci afirmatii de genul ca preferi o masina in detrimentul unei femei! Sa inteleg ca ai fost candva "indragostit pana peste cap" sau ca ti-a ranit cineva orgoliul?
da...nevesta si`o tragea cu toti cunoscutzii mei dupa ce am avut un copil...si acuma al mik ii la ea...
si io de ea nu mai am nevoie...
cat de urat ti se pare...
ps... si am iubit`o mult..
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
Re: Indragostit pana peste cap ?
Quote:
da...nevesta si`o tragea cu toti cunoscutzii mei dupa ce am avut un copil...si acuma al mik ii la ea...
no offence man! dar ce nevasta era aia? cred ca pur si simplu te-ai cam intepat si te-ai casatorit cu o ...
sorry! stiu ca suna urat, dar cam asta e adevarul...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Indragostit pana peste cap ?
Quote:
Originally Posted by tune_AKj
de ce "este" o problema?...
deoarece.... fiindca pentru ca .....
.....nu... acum serios am afirmat cele citate mai sus deoarece in acel moment nu imi analizasem sentimentele bine... am spus dupa 12 ore de la .....
primul post :
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
eu
de
si e bine momentan ... mi-am dat seama acum mai exact 12 ore o fi de bine zic eu