![]() |
Indragostit pana peste cap ?
Hai sa propun eu un topic...
Atzi ajuns vreodata sa va indragostitzi absolut nebuneste si aiurea ? Poate chiar de o persoana care nu o cunoastetzi mai deloc ? atat de nebuneste incat sa nu mai ganditzi normal ? sa facetzi tot felul de lucruri ciudate care inainte atzi fi zis ca voi nu atzi face asa ceva ? Va-ti dat seama vreodata ca nu e prea bine in majoritatea cazurilor dragostea asta ? ce atzi facut ? V-a trecut repede ? de ce credetzi ca v-a fermecat atat de tare acea persoana ? cred ca atzi prins ideea ....sa vad ce avetzi de zis ... p.s : numai pt persoanele mai sentimentale :lol: |
bai io acuma trec prin asa ceva
e de tot ***u' crede-ma si nush cand draq o sa-mi treaca |
pai de ce zici ca e de tot *** ? fi mai explicit :D
|
deci daca vrei sa fii cu o tipa,si ea nu prea vrea(motivu nu conteaza)si avand in vedere ca ea ar fi genu de fata pe care u o cautzi de mai mult timp.........iti spun io ca-i de tot ***u
deci te oftici intr-un hal.........ca mai bine n-o cunosteai |
va spun eu din experientele triste traite pana acum ca dragostea asta e o chestie relativa si dependenta de bani, masina tare, avantaje . . . . nu mai exista dragoste dezinteresata in ziua de azi . . . banu face legea ;)
|
Re:
Quote:
|
needbrain daca joci cartile corect o sa-ti fie bine :) veezi cei lipseste si oferai tu primul si ai sa vezi ca o sa fie mai bine...
|
Re:
Quote:
|
Si eu il contrazic pe Ford ..nu e vorba de bani sau cel putin nu inca ..... si ia zi aicade daca fata vrea ceva care tu nu poti sa ii oferi atunci ce faci ?
|
Nu`l mai contraziceti pe Ford atata... totusi ..
e un pic mai trecut prin viatza decat noi .. asa ca .. s-ar putea.. ca peste cativa ani sa-i datzi (dam) dreptate.. la mine inca nu s-a pus problema asta.. si nici nu cred c`o sa se puna... cel putin in urmatorii ani .. poate mai incolo ... |
pai am zis cel putin nu inca........ :lol: dar ma referam si la cazul in care sa iti placa absoul nebuneste de o persoana sa stai sa te gandesti numai la ea..... si nici nu o cunosti !!! adica sa o fi vazut de cateva ori sa nu sti situatzia financiara and other stuff ........
|
imprumuta un porsche sa vedem ce crede atunci despre tine :)
glumeam, iar acum ca sa fiu on topic , afla ce ii place, apropiete de ea, fa si tu niste conexiuni cu ea ceva de genu sa va intalniti mai des si fa-te placut dar nu incerca sa te dai drept altu sau ceva..fii natural si o sa mearga. Daca nu ii place cum esti tu atunci inseamna ca ea nu e buna pt tine :) parerea mea. Bafta & astept sa imi spui ca esti cu ea :) |
aoleo . . . .mai bine nu deschideai subiectu . . . .
am avut un porsche pe mana vreo 2 sapt. . . .sun gagica mandru foc . . .mami te plimb cu o masina . . . .mai iau un tovaras si ala cu ***** . . .le bagam pe astea in spate si da-i prin oras . . . dupa juma de ora i-mi zice asta . . . .\" cea mai jalnica masina in care m-am suit vreodata; nu ai loc, te zdruncina la gropi, si mai are si huruitu ala groaznic de la tobe\" . . . . . am ramas afis . . . .femeile astea :cry: :cry: :cry: :cry: |
Tare faza :lol:
Santos: pana la proba contrarie, eu il contrazic :wink: |
mai vbim ... prin 2007 :)
dap? |
All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2025 4Tuning