pfoai abea astept sa venim acolo sa mor yo ... parca nu ne`am mai vazut de un car de ani .. ti`am zis si in mess mi`e dor de voi de tine de moxxu .. de nos`u ... de jkv`u ... cred k daca eratzi pisde nu era asa ... serios
ai fi uimit,dar ei chiar sunt pisde )))
@czr`u .. looool eshti cu capu` sa mor yo
acum inteleg d unde vine si porecla de pizder.. cat despre sentimentul asta de in luv`,imi place
pfoai abea astept sa venim acolo sa mor yo ... parca nu ne`am mai vazut de un car de ani .. ti`am zis si in mess mi`e dor de voi de tine de moxxu .. de nos`u ... de jkv`u ... cred k daca eratzi pisde nu era asa ... serios
ai fi uimit,dar ei chiar sunt pisde )))
@czr`u .. looool eshti cu capu` sa mor yo
acum inteleg d unde vine si porecla de pizder.. cat despre sentimentul asta de in luv`,imi place
hahaha..ce haioasa suntem
vezi tu iti iau cheile d la trotineta...
cat despre sentiment,normal k e placut ..mai ales ,dar si ..
nope.. nu doar la inceput
ci pana intrun moment in care.... aici las experientele personale ale fiecaruia sa vb
sa zicem k in mom ala,devine inceputul sfarsitului
nope.. nu doar la inceput
ci pana intrun moment in care.... aici las experientele personale ale fiecaruia sa vb
sa zicem k in mom ala,devine inceputul sfarsitului
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
deci tu clar esti pilaf de indragostit, vbesti in limba ta kidding , eu am inteles ce-ai zis, ma mir ca ceilalti nu , oricum frumoase cuvinte , la fel ca.. cele din .. seara aia ...
in care erai RUUUUUUUPT DE BEAT , nici nu ma mir ca .. nu ai respectat NIMIC din ce-ai zis in seara aia , ERAI RUPT ! ce sa ceri ..
copchil nebun
---- dezvoltam un pic subiectul
eu am zis ca-i frumos la inceput ...
tu ai zis ca .. nu numai la inceput ci pana in momentul in care, incepe s-o ia in jos relatia, la asta te-ai referit nu ?
da ai nimerit :P si asta din cauza unuia, a celuilalt sau a ambilor ..
ma rog...
nu eram RUUUUUUUUUUPT de beat... eram chiar foarte bine dispus...
dk ai fi baut u cat otet am baut eu, scoteai pe admisie?!
asa k...nu eram beat
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Erai RUUUUUUUUUUUUUUUUPT ma , beai otet cum beau eu pepsi !
nu-i de mirare ca nu mai tzii minte nimic din seara aia , nu-i de mirare ca nu-mi intelegi atitudinea dubioasa fatza de tine din ultimul timp de mirare e faptul ca eu am uitat ca tu erai RUUUUUUUUUUUUUPT in seara aia si normal ca nu mai stii ce am vbit , automat , te-a durut la gugushtiuc de intelegerile pe care le facusem ...
p.s: ai obs. ca .. .sunt printre putini care te inteleg ? mai tzii minte in dimineatza aia ? cand o dadusei in filozofie stricata ? opusul antonimului inversului lui NU e ... ? da sau nu ?
p.p.s:
Quote:
da ai nimerit si asta din cauza unuia, a celuilalt sau a ambilor ..
ma rog...
de obicei e vina UNUIA , nu a ambilor .. .e greu sa se sincronizeze ... sa pice aman2 de acord ca nu mai merge de obicei unul trage in plus chestie nerecomandata de medic, asta ptr a prevenii situatii neplacute
Erai RUUUUUUUUUUUUUUUUPT ma , beai otet cum beau eu pepsi !
nu-i de mirare ca nu mai tzii minte nimic din seara aia , nu-i de mirare ca nu-mi intelegi atitudinea dubioasa fatza de tine din ultimul timp de mirare e faptul ca eu am uitat ca tu erai RUUUUUUUUUUUUUPT in seara aia si normal ca nu mai stii ce am vbit , automat , te-a durut la gugushtiuc de intelegerile pe care le facusem ...
nu eram beat ma...ba dap...eram beat...dar nu RUUUUUPT de beat
dk as fi fost rupt d beat si as fi baut otzet ( care d fapt este doar vin expirat si face bine la sanatate ) as fi dat la boboci un pic
aaaa...si tin minte tot ..dar ma rog..alta poveste neinteresanta