acum cine e off ma? ia zi.... te iei de mine cas off da tu? si pile numi trebuie ca ma descurc si singurel (asta pt dragutza) :P si nu ma mai pupa atata .... ca ma ud tot ..
Si in legatura cu dragostea...nu-i de noi mai copii...mai avem timp o viata intreaga,,,nu vi-o irositi suferind dupa o fata ( ca am obs ca sunteti baieti sufletisti)...viata e pt a o trai din plin
Si in legatura cu dragostea...nu-i de noi mai copii...mai avem timp o viata intreaga,,,nu vi-o irositi suferind dupa o fata ( ca am obs ca sunteti baieti sufletisti)...viata e pt a o trai din plin
va rog sa ma contraziceti dak gresesc cu ceva
corect corect ...
corect...dar niciodata nu stii cand te loveste in punctu sensibil...si atunci nu mai ai ce face...
va rog sa ma contraziceti dak gresesc cu ceva
corect corect ...
corect...dar niciodata nu stii cand te loveste in punctu sensibil...si atunci nu mai ai ce face...
...mustang kam are dreptate copii...dak nu te implici si pui la suflet knd iti zice \"the end\" o sa ti se para k asteptai momentu de o vesnicie si nu o sa fie vreo tragedie ...da si dak ai pus te kam duci cu pluta pe campii
...mustang kam are dreptate copii...dak nu te implici si pui la suflet knd iti zice \"the end\" o sa ti se para k asteptai momentu de o vesnicie si nu o sa fie vreo tragedie ...da si dak ai pus te kam duci cu pluta pe campii
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"TuningBoy\"
prezentarea o faci la comunitatea globala 4tuning(undeva mai jos vezi) iar apoi dai la prezentati-va comunitatii vezi tu ca scrie la topic! eu sunt ultimul care mam prezentat! Si totodata .. as vrea sa-ti marturisesc ca ... sunt virgin , n-am sarutat in viata mea o fata, si nici macar n-am atins una , insa as fii incantat daca m-ai ajutat, asa cumt te-am ajutat si eu cu ... posturile
omfg .... tuning boy ... asa marturisire ?
va rog frumos ...
sa fie lectie .. invatata si bagata la capshor ..
fara offtopic !
FOLOSITZI PM`ul (adica private mesa....)
ok ? plz .. or else ...
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"TuningBoy\"
acum cine e off ma? ia zi.... te iei de mine cas off da tu? si pile numi trebuie ca ma descurc si singurel (asta pt dragutza) :P si nu ma mai pupa atata .... ca ma ud tot ..
gata ? terminam cu offtopicul ? plz
the 2 of you should get a room ! or not ..
so ..
spiry ... ai dreptate, imi place cum gandesti ... dar .. cand te loveste ..te loveste .. n-ai ce sa-i mai faci , nu poti decat ... sa .. incerci sa profiti din plin de acele cateva clipe frumoase ,dupa care sa te pregatesti bine bine ptr o aterizare fortzata ...
dupa care sa pui punct si s-o iei de la capat .... incercand sa nu mai faci aceleasi greseli pe care le-ai facut prima oara si bla bla bla bla
nu mai face nimeni offtopic ? nu de alta ,dar ... i`m startin` to like it ...
glumesc, va rog, sper ca atzi inteles, in special ptr cei 2 indragostiti la care adaugam golftuning .. care atunci cand .. incepe o discutie cu spiry , n`o termina .. in .. 2 pagini ..
deci .. use YM ,PM , ETC
cheers
prezentarea o faci la comunitatea globala 4tuning(undeva mai jos vezi) iar apoi dai la prezentati-va comunitatii vezi tu ca scrie la topic! eu sunt ultimul care mam prezentat! Si totodata .. as vrea sa-ti marturisesc ca ... sunt virgin , n-am sarutat in viata mea o fata, si nici macar n-am atins una , insa as fii incantat daca m-ai ajutat, asa cumt te-am ajutat si eu cu ... posturile
omfg .... tuning boy ... asa marturisire ?
va rog frumos ...
sa fie lectie .. invatata si bagata la capshor ..
fara offtopic !
FOLOSITZI PM`ul (adica private mesa....)
ok ? plz .. or else ...
frateeee ))))))) iar sunt off dar nu ma puteam abtine! ce draq ai vrut sa spui cu:\" eu sunt ultimul care mam prezentat! Si totodata .. as vrea sa-ti marturisesc ca ... sunt virgin , n-am sarutat in viata mea o fata, si nici macar n-am atins una , insa as fii incantat daca m-ai ajutat, asa cumt te-am ajutat si eu cu ... posturile [/quote]
omfg .... tuning boy ... asa marturisire ? \" fa-ma sa inteleg te rog neaparat