tot luatul banilor cu camata e mia eficient
btw, unde plm gasesti tu femei sa ti-o tragi cu ele, sa te si plateasca, tu fiind tot femeie? intr-o singura zi, remember?
poi lesbi?
gigolo de lesbi?
oricum intr`o singura zi trebuie sa`mi strang bani pentru 8 jenti, 4 cu gume de vara, 4 cu gume deiarna.
pentru sistem de uni lambo sau gulvin.
pentru un sistem audio de sa se auda din centru cand viu acasa.
pentru o culoare de cunloare.
pentru un alt motor cu turbo si nos
ce mai, pentru alte masini.
asta itnr`o singura zi...si daca am ocazia si cele`i de`a 2-a zile as vrea sa`mi strang bani de`o casa si un iaht.
te-ai mira d cite sunt io constienta...nu k sa "nu ma astept"....
is cam seaca azi..dar ideea mea era k va plingeti k femeile sunt materialiste..apai daca ati avea ocazia,ati fi mult mai d al naibii.
oricum,parerea mea e,k cine permite asa ceva...merita sa fie facut p fata!iar celor kre se folosesc d sentimente,k sa scoata profit...nu doresc altceva decit una cum ai putea tu sa fii...
pai ocazional pt k n-ai fi tot timpul fata, d aia
eu as trage bani din orice pozitie, as fi cea mai materialista femeie ever ( de n-as fi baiat) , asa ca nu judec femeile cand merg pe interes, si nici nu carcotesc impotriva lor.
treaba lor, prosti sunt aia care le dau, nu ele
apai...te-ai satura d numa'...si ai vrea in brate....
numa' practica ne omoara cunosti tu una,materialista d cal 1-a,kre nu si-a luat ceaiul,cel putin o data in viata,rau d tot????
nici o femeie nu se naste perversa,si materialista....toti ne imaginam k va veni printul and co....bla bla...apai dam cu botu' d pamint si taraaaaaaaa...in caz fericit ne invatam sa avem grija d noi ,fiecare cum poate..sau in caz nefericit..raminem cu vise timpite in cap!
apai...te-ai satura d numa'...si ai vrea in brate....
numa' practica ne omoara cunosti tu una,materialista d cal 1-a,kre nu si-a luat ceaiul,cel putin o data in viata,rau d tot????
nici o femeie nu se naste perversa,si materialista....toti ne imaginam k va veni printul and co....bla bla...apai dam cu botu' d pamint si taraaaaaaaa...in caz fericit ne invatam sa avem grija d noi ,fiecare cum poate..sau in caz nefericit..raminem cu vise timpite in cap!