hmm..."mi-as face cea mai buna mancare"..."m-as f..e cu mine"....imi place k nici nu sunteti egoisti....doar noi femeile,bravo!
v-as dori sa intrati in corpul unei femei cu o groaza d responsabilitati...sa vedeti si voi citeva ore,cum e sa ai mana plina,copilul linga tine kre kiar a 20-a oara repeta o prostie...si la telefon ink unul kre te freaca la minti k nu isi gaseste pul@ sa se p..e...
dar nah..noua ne mere bine..k doara toata lumea ne serveste ,nu???
toti vreti sa va frecati ,sa va zgaiiti in oglinda...dar ce ati face daca ziua aia ar fi o zi d'aia cu rosu la semafor??
acu sa revenim la subiect...eu ce as face daca as fi femeie pentru o zi...cred ca m-as f-te sa vad si eu cum e de partea cealata...si dupa aceea as incerca sa deslusesc cum gandeste o femeie...
toti vreti sa va frecati ,sa va zgaiiti in oglinda...dar ce ati face daca ziua aia ar fi o zi d'aia cu rosu la semafor??
acu sa revenim la subiect...eu ce as face daca as fi femeie pentru o zi...cred ca m-as f-te sa vad si eu cum e de partea cealata...si dupa aceea as incerca sa deslusesc cum gandeste o femeie...
oricit d incredibil ar fi...este posibil sa treci si d problema asta...si sa iti traiesti viata d park ar fi o zi normala
da dar era adresat celor care s-ar trage-o in draci...
si acu tot pentru ce-i care sunt horny...v-ati gandit ca mai tre sa faceti si sex oral???
nieni nu TRE sa faca sex oral!!!!daca nu o faci d placere,las-o dreq,k mai bine faci rebus...
gabi..respectul e o kestie kre nu tine d sex...daca esti om cu vertebre ...stii d respect..daca nu,poti fi femeie,barbat..sau intre..tot nu iti poate explica nimeni despre c este vorba...