Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?
aaaaaaaaaa,ma duc dreq p apa sambetei!!!!!
da' poti sa imi zici tu mie,dupa c esti cu o femeie daca ti-ar trebui juma d ora k sa enumeri kestiile kre nu iti plac la ea????
si vorbim aici d sinceritate maxima intr-o relatie????cred k cea mai mare problema e k nici tu nu stii c vrei...sau stii tu...dar te multumesti cu mai putin dintr-un motiv sau altul..si dupa aia normal k esti nemultumit...
Bea ...
Ma multumesc cu orice acum.
Ti-am mai zis eu.
Oricum, vroiam sa subliniez ca e cu dus si intors capitolul sinceritate.
Te poti arde si intr-un caz, si in altul - sincer direct - sincer mai pe ocolite.
Mintea unei femei ... iti poate juca feste.
iau imprumut dexu' ala...si am sa iti dau in cap pana c iti revii!!!nu k nu te-as intelege...dar are o greutate d respectat...
nu imi place kestia asta k "ma multumesc cu orice"!!!daca nu te respecti tu,cum crezi k te va respecta cineva???
trage si tu o linie groasa si hotarita k amicul tau aleks,intre d-soarele bune d f...t,si restul..si ia atitudine!
Quote:
Originally Posted by Bea69
da' poti sa imi zici tu mie,dupa c esti cu o femeie daca ti-ar trebui juma d ora k sa enumeri kestiile kre nu iti plac la ea????
si vorbim aici d sinceritate maxima intr-o relatie????
hai ca iti zic eu de ce ...
pt ca o relatie de genul asta e facuta special pentru relatia in sine, acelasi cuvant, doar ca incepe cu f
asa ca nu mai conteaza cum si de ce, important e rezultatul
Quote:
si asta e asa ptr k cautati sa fiti justificati prin okii altora...adik atunci esti linistit k ai facut o treaba bine,cind lumea zice k ai facut bine,nu atunci cind crezi TU k ai facut bine...
sa raminem la ideea cu machiatul.uite cum ma gindesc eu...fiind o persoana destul d excentrica,poate k ai zice k nu sunt machiata,ci k m-am uitat d aproape in esapamentul unui dieselar kre a bagat nafta super proasta...si stii ce?poti sa imi zici linistit,k fix in c.r ma doare ,k in clipa in kre io m-am machiat asa MIE sigur k mi-a placut...si doar asta conteaza!capisci?
asa k te rog frumos sa nu te arunci la 100%
) hai ca asta cu motorina mi-a placut. suntem pe forum de masini, nu? ).
Deja m-ai facut curios ).
Si... apropo, am zis 99%, pentru ca de 1% aia nu eram foarte sigur.
sfatul d azi ar fi...sa fii atent la tine insuti..si cind simti k ceva nu merge bine in relatia ta cu ea...nu o aburi cu prostii,ptr k esti mult prea orgolios,si ai vrea sa le tii p toate ,deodata p cit posibil.....si mai ales,NU ATACA!!! daca te simti incoltit nu da bine...ba' kiar te dai d gol!
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
sfatul d azi ar fi...sa fii atent la tine insuti..si cind simti k ceva nu merge bine in relatia ta cu ea...nu o aburi cu prostii,ptr k esti mult prea orgolios,si ai vrea sa le tii p toate ,deodata p cit posibil.....si mai ales,NU ATACA!!! daca te simti incoltit nu da bine...ba' kiar te dai d gol!
Quote:
eeeeeeeeeee...si cind te simti tu calcat p...coada?
simt k tre sa dezbatem,neaparat tema...
hmmm... nu-ti descriu prea multe...aici
iti spun insa ca ma deranjeaza sa-mi fie incalcat spatiul meu intim, calculatorul, telefonul, etc
si cand sunt incoltit, reactionez exact pe directia pe care sunt banuit