Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
In principiu nu m-as combina cu o tipa doar ca sa ii conduc masina (de regula tipele nu au masini periculoase , sau cel putin nu pentru noi barbatii periculoase).
Iar daca as fi pus in fata faptului implinit in care este o tipa cu o japoneza ceva, POATE as face un compromis DAR doar daca tipa imi place ! DACA nu nu! Dar de obicei nu le ajungi la nas) asa ca imi iau gandu de la japoneza ei
Quote:
Originally Posted by Trixi
Felicitari!Gindire sanatoasa!
Nu era un apropo Sunt putine femei cu care ai ce discuta iar din povestea de pe un alt thread am vazut ca nu faci parte din categoria 'nasu in nori' RESPECT pt japoneza!
sa vina una buna rau cu lambo..sa-mi zica, te combini cu mine si iti dau masina? nu fata mea, ca nu-mi plac chestiile astea, mai bine ma plimbi cu ratb-u )
hmm orice barbat/baiat si copil(ca-s multi) inainte sa posteze pe acest topic ar trebui sa-si vada de lungul nasului... nu sa o arda in fite si basini pe aici...ca totusi nu suntem la ora de dirigentie si 4tuning nu este un oracol
Quote:
Originally Posted by Sasha
hmm orice barbat/baiat si copil(ca-s multi) inainte sa posteze pe acest topic ar trebui sa-si vada de lungul nasului... nu sa o arda in fite si basini pe aici...ca totusi nu suntem la ora de dirigentie si 4tuning nu este un oracol
Nu zau?
Ontopic: mi-am schimbat modul de a gandi - daca imi place si gagica... o iau si pentru masina, si pentru felul cum e tipa.
.........si dupa 2-3 zile vezi de fapt ca masina e un leasing chinuit sau vreo rata la banca si nu i face pielea o cafea cu lapte la vreo cafenea .dintr o data dispare tot aeru ala sofisticat de la inceput ...cateodata e bine sa privesti atent si spre persoana din masina .