de prosti ! de PREA MULT BINE ! si dupa ce ne dam seama ce am facut (asta doar in caz ca avem o relatie misto si serioasa ne dam cu capul de pereti ) ! deobicei totul se intampla rapid si pe moment n-ai timp sa mai gandesti ! hmm baiatu mai greu se abtine , o fata se abtine desi in mintea ei ar vrea !
Quote:
Originally Posted by dmn
that's an easy one...
din placerea de-a ne f*** si cu altcineva... si noi si ele!
ce? tie nu-ti place sa mai mergi si cu alta masina din cand in cand pt ca pe a ta o cunosti prea bine? sa fie asa... ca o experienta un pic inedita...
sa va dau nr de tel al tipului caruia i-am dat papucii dupa o astfel de escapada la finele unei relatii de 5 ani?..nu suport infidelitatea si daca ar fi mai multe femei mai infipte asa ca mine n-ati mai calca nici voi in strachini dar deh..nu toate femeile se respecta
sa fiti iubiti!
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Re: De CE iubim FEMEILE? :)
Quote:
Originally Posted by trupsisuflet
sa va dau nr de tel al tipului caruia i-am dat papucii dupa o astfel de escapada la finele unei relatii de 5 ani?..nu suport infidelitatea si daca ar fi mai multe femei mai infipte asa ca mine n-ati mai calca nici voi in strachini dar deh..nu toate femeile se respecta
sa fiti iubiti!
Doamneeee.....
Si tu chiar crezi ca vei gasi un barbat care sa nu simta NICIODATA simpla nevoie de... Altceva? Si nu vorbesc de o despartire... Vorbesc pur si simplu doar de momentul in care, sexual, are nevoie de altceva.... Ce faci?? Il trimiti la c&*%e??? Sau nici macar acolo...
magos eu ma uit la tata cat de mult o iubeste pe mama si bag mana in foc ca nu i-a pus coarne..de uitat la alte persoane pe strada e altceva ...ce e frumos imi place si mie...barbati valabili exista dar sunt fff rari...
si cine a zis de maritis?))nu e de mine )))
si eu fac referire la un partener de viata nu la x-ulica cu care ies o data de 2 ori sa-mi omor timpul..aia e kk..asa cum ei isi bat joc de fete asa putem si noi sa o facem..dar sincer decat sa-mi pierd vremea cu un astfel de specimen mai bine citesc o carte sau trag un pui de somn
si inca ceva..in viata o singura data iubesti cu adevarat..restul sunt niste compromisuri ptr a nu fi singur..eu m-am obijnuit pe cont propriu si nu-mi face nimeni morala unde am fost si ce-am facut cu banii..
si inca ceva..atunci cand te angajezi intr-o relatie pe termen lung o faci ptr ca iti place asta si asta la "x" dar are si defectul asta..mai face si chestia asta care nu-mi place..dar eu l-am ales pe x asa cum este , il accept ca atare asa cum si el ma accepta pe mine..nu ii vin dupa nujtu cat timp cu texte ca vezi k sa vezi ce s-a intamplat k nu-mi mai ajungi si alte rahaturi..asta e ptr copii
da ai dreptate X are unele chestii care iti plac dar si unele care nu-s asa...prezentabile sa zic
e perfect normal,nimeni nu-i perfect
dar,exact cum ai zis si tu,daca te angajezi intr-o relatie lunga,il/o accepti asa cum e,asta insemnand ca tu faci niste compromisuri acceptandu-i acele defecte,dar si el/ea tre sa faca acelasi lucru,nu?
in capu meu,in logica mea(ilogica)asa e normal
de ce zic ilogica?pt ca in ziua de azi...parca prea e piele pe piele
valabil si pt fete si pt baieti
si inca ceva..atunci cand te angajezi intr-o relatie pe termen lung o faci ptr ca iti place asta si asta la "x" dar are si defectul asta..mai face si chestia asta care nu-mi place..dar eu l-am ales pe x asa cum este , il accept ca atare asa cum si el ma accepta pe mine..nu ii vin dupa nujtu cat timp cu texte ca vezi k sa vezi ce s-a intamplat k nu-mi mai ajungi si alte rahaturi..asta e ptr copii
te-ai gindit vreodata c inseamna d fapt o relatie p termen lung?
in 2-3 ani,oamenii se pot skimba f mult..atat d mult incit o kestie kre ceva vreme te a atras...poate te va scarbi...si atunci cum rezolvi "rahaturile" astea???
te-ai gindit vreodata c inseamna d fapt o relatie p termen lung?
in 2-3 ani,oamenii se pot skimba f mult..atat d mult incit o kestie kre ceva vreme te a atras...poate te va scarbi...si atunci cum rezolvi "rahaturile" astea???
schimbarile de care spui tu de obicei sunt provocate de o terta persoana..nu ma refeream la asta...ma refeream strict la o relatie in care partenerul pe care l-ai ales nu s-a schimbat..dar cu tine se intampla ceva(te incanta o alta pers sau prieteni binevoitori..situatii si situatii..oricum mana de om)..si ii bagi aluia texte ca nu-mi mai esti de ajuns...omul nu se schimba chiar singur si mai ales cand ii este bine..de obicei intervine cineva
ai si tu dreptate bea , sunt multe situatii si toti suntem diferiti..nuj ce sa-ti mai raspund..eu stiu de ce m-am lovit eu , tu ai mai multa experienta si stii si tu despre ce vorbesti..oricum am da-o amundoua nu poate fi doar ca mine sau doar ca tine..adevarul e undeva la mijloc..si subiectiv de la individ la individ
mai spuneai tu bea la un topic nu mai stiu care ,nici nu mai conteaza..si anume ca daca am schimba partenerii la fiecare 3-4 ani atunci nici un copil n-ar mai avea familie..o chestie de genul asta...depinde ce fel de compromisuri esti dispus sa faci si mai ales in ce moment al vietii..
..da asa este..cind vine vorba d un copil deja e alta situatie,k doara nu copilul a cerut sa se nasca...
dar o relatie d lunga durata nu inseamna 2-3 luni...si din experienta proprie pot sa iti zic,k oricit d bine-intentionata ai fi...dupa o vreme buna te poti trezi k iti doresti cu totul altceva decit acum x timp...iar omul d linga tine este incapabil sa evolueze cu tine...si ce faci?te duci in baie,si scuipi in oglinda..k nu poti sa zici k ,uite..imi doresc altceva..cu totul k tu imi oferi fix aia k in prima clipa..si uite cum devine aia problema k un om evolueaza mai rapid si altul mai incet...si nu e neaparat vb d o a treia persoana...pur si simplu in unele momente trebuie sa admita omul k nu mai este suficient ceea c poate oferi..si nu sa deie vina p o a treia persoana...
2 rugaminti am la tine: nu posta remarci formate dintr-un singur cuvant, cu atat mai putin interjectii, explica ce ai de spus, daca vrei sa spui ceva, daca nu, pur si simplu nu da click pe submit post
si a doua rugaminte, nu posta de 2 ori una dupa alta, eu deobicei dau avertisment pentru chestiuni de genul asta, mai ales ca la tine a devenit un obicei.
nu o fac, pt ca nu am nimic cu tine, si pentru ca presupun ca n-ai avut timp sa citesti regulamentul forumului, fiind mai noua in zona...
multumesc, si spor la postari corecte
Daca nu mai postam, o sa ajunga un topic mort, pe care userii noi il vor dezgropa peste 5462987562948765297 luni.
si d c sunt sigura k despre mine e vb????? k eu o sa`l dezgrop peste 276307634747857 luni whatever... eu una nu pot sa raspund k dece iubesc barbatii femeile..... k doar nu toti o sa se iubeasca intre ei nu????? mai sunt cazuri da acum na... ce e frumos si lu D`zeu ii place... cum barbatilor le plac femeile