e prima fata pe care o vad ca face reclame prietenelor ei...
o fata de obicei cauta sa se laude pe sine...si sa atraga atentia asupra ei, nu sa ne arate ca ARE CU CE (adica are prietene care mai de care)
nu ca nu imi place ce vad...dar nah...
o fata de obicei cauta sa se laude pe sine...si sa atraga atentia asupra ei, nu sa ne arate ca ARE CU CE (adica are prietene care mai de care)
oricum...prietene ca ale Sashei...rar...
in primul rand mie nu`mi place sa ma laud , il al 2-lea , cred k sunt destui d p forum kre deja au inceput sa ma cun cat de cat si stiu ce fel de pers sunt, si am pus pozele cu cea mai mare place , si tot cu cea mai mare placere intru pe acest forum , nu k sa ma laud sau sa ies mai mult in evidenta....deh !
primu post vere si ala facut aiurea... topicu e " poze cu prietenele si amicele voastre" ... deci ... ai inceput cu stangu.. hai incearca cu dreptu a2a oara
mdea....fiecare am facut greseli la ineput (nu k acum n`am face)....eu una am creat un topic , knd de fapt vroiam sa postez) ))))))))
asa k sharky , bine ai venit , si fii mai atent !!!
oricum...prietene ca ale Sashei...rar...
...nu e adevarat eu mi`am facut prima reklama la prietene asta se intampla mai de mult ...si sa sti k nu prea sunt fete care sa puna poze asa de dragu lumii cu ele pe forum...
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Originally Posted by Sasha_z
in primul rand mie nu`mi place sa ma laud , il al 2-lea , cred k sunt destui d p forum kre deja au inceput sa ma cun cat de cat si stiu ce fel de pers sunt, si am pus pozele cu cea mai mare place , si tot cu cea mai mare placere intru pe acest forum , nu k sa ma laud sau sa ies mai mult in evidenta....deh !