Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Originally Posted by Gabi
Alooo !!! Topicu' se numeste Poze cu prietenele, amicele voastre, nu Discutii culinare!
Poze mai decente...cu niste amice din HD
Cea mai faina fata se vede nashpa din cauza ca telefonu face poze de kko cand nu are luminozitate + ca mai era si noapte
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
Re: Poze cu prietenele, amicele voastre
care zici tu ca e cea mai faina fata ??? mie cea in alb de pe masa de biliard imi place. apropo...unde e masa aia de biliard??? in sufragerie??? k vad acolo o vitrina cu bibelouri in ea
aici nu e site de matrimoniale...! cum adica pare old? a zis ea ca ar vrea sa se casatoreasca cu tine? sau ce. nu te supara pe mine pe bune dar, poti admira si poti comenta dar e destul de aberant ce ai spus mai sus dextor. SI daca era buna pentru tine....ce puteai sa faci? nimic doar nu crezi ca ti-o da fast racer sonik. mai ziceam daca era din orasul tau
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
Re: Poze cu prietenele, amicele voastre
dexter nu dextor a zis doar ca pare mai "old" decat el, mai mult de 20 de ani, si nu a zis de casatorie nimic, deci nu stiu de unde ai scos-o tu pe asta cu casatoria. si ce t-i se pare asa de aberant ca nu este cu el din acelasi oras? yo am cunoscut pe net o tipa de la cateva sute de km fata de mine, si ne-am intalnit si am fost impreuna........deci ?????? (no offence)