pai, ce sa fac... oricum tin enorm la ea, dar daca e sa fie ce sa fac sa ma arunc sub tren ?
totul a revenit la normal, ea a devenit mai grijulie cu mine ... si ce sa zic, ala daca nu isi vede de treaba, se cam frige urat de tot ... :P ...
sunt de 9 luni impreuna cu ea si vreau sa continue..
angajezi raketii cum ce sa faci?
man... ia-l pe om mai tare, si explica-i clar cine-i oficialul, si zi-i si ca oficialul nu accepta amanti de categorie inferioara,asa ca el
Cel mai simplu' ... il iei deoparte ... intri in el una'n freza ! The End .. veti trai pana la adanci batranetzi pana cand moartea va va despartzi ! :P
hey, am rezolvat cu fata ... am vorbit cu ea, asa cred ca a fost cel mai simplu si eficient
daca el inainteaza "armele" ... atunci ... e clar ... ii arat si eu de ce sunt in stare
hey, am rezolvat cu fata ... am vorbit cu ea, asa cred ca a fost cel mai simplu si eficient
daca el inainteaza "armele" ... atunci ... e clar ... ii arat si eu de ce sunt in stare
Aici faci o MARE greseala(parerea mea).Acum depinde la ce te referi.Dak e vorba de violenta....mai bine stai linistit din 2 motive
1. Fata pleaca,dar dusmanul ramane
2. Exista riscul ca ea sa se duca la el si sa-i fie alaturi pe patul de spital sau ceva de genu.
Daca te referi la faptul ca o sa ii arati lui ca tu esti mai potrivit pt ea decat ar fi el, atunci e OK.Numai k din proprie experieanta iti zic ca nici asta nu se merita... Dak ea tine la tine pe ala nici nu l-ar baga asa tare in seama. Inchei cu mesajul meu de intampinare de pe tel mobil: "Never trust pussy!!!"
totul merge din ce in ce mai bine, nu am de ce sa mai imi fac probleme...
am vb cu ea si ne-am recunoscut greselile... ce porcarii am facut... si totul merge bine acum ... de 100000000000 de ori mai bine ca inainte
mnoah dai pace...
inainte imi zicea lumea sa am incredere in mine, acum sa nu mai am ...
ce pot sa fac?? eu zic sa fac un flic flac si sa vad daca reusesc... )))))
hai acuma... daca totul merge bine, eu zic ca e bine...
pai sa ai ma omule ..dar se vede dupa tine ca nu mai poti de bucurie..prea entuziasmat esti... s-ar putea din partea ei sa fie doar de imagine ..iti ziceam doar sa nu fii asa de ... in al 9lea cer..mai usurel,domol,rabdare e mai bine
hey ... ma bucur, recunosc dar ce altceva sa fac?? sa ma despart de ea din cauza ca ea comporta asa de frumos cu mine ?? sau ce?
gata ... mersi de ajutor ...