mie una nu mi-a placut niciodata sa amestec nici pe ai mei nici pe ai lui...ce e in casa(intre noi)e in casa... si bune si rele.....o singura data mi-a fost certat prietenul de catre mama lui kre mi-a luat apararea.... DAR pe BUNA DREPTATE... si a aflat involuntar si atunci
pe mine ma distreaza problemele adolescente
toti sunt EXPERTI in ale dragostei
super!
detman am mai vorbit noi ! tu sti cel mai bine ce trebuie sa faci bafta
pe topicul femei se discuta cam tot ...despre femei si cu femei .... omul a ceru ajutorul .... ceilalti au incercat sa-si spuna parerea cum cred si fara nici un interes ... normal k el la final va face tot ce il taie ...INIMA! cand iubesti implicit suferi la un momentdat ...
ma bag l somnic cred ;o dimineatza frumosasa celor kre au mai ramas p forum !
am vorbit si cu mama ei ... cu care ma inteleg super, mi-e ca un prieten, si am gasit buba ...
daca totul va fi bine va fac tuturor o bere/suc ce vreti
E nasol daca ne faci tu un suc/bere
Important e sa rezolvi tu si sa fie bine,lasa alcoolu
oare de ce barbatii nu cred k intre "femeia lor" si un alt barbat nu poate fi o relatie de prietenie , nimic mai mult ?!
din simplul motiv ca nu exista prietenie intre femei si barbati.
e posibil ca domnisoara sa vrea doar o simpla amicitie si atunci problema e amicul. cealalta varianta ar fi ca amandoi sa se ... simpatizeze si vor iesi scantei in cele din urma.ultima varianta e ca tipa sa il simpatizeze pe tip iar el sa nu aiba treaba cu ea. din pacate tot vor iesi scantei pentru ca , sa fim seriosi , ce baiat refuza o fata ...
stiu ca pare un raspuns neslefuit si direct dar din pacate e si adevarat.
dap, shtiu ... nu am vorbit cu mama ei despre mine si fiica ei ( prietena mea ) , am vorbit in general de unele cazuri, si mi-am dat seama ce am facut...
oricum, pana la urma sta 1 saptamana acolo, si dupaceea ma duc cu ea ( prietena mea ) la Brasov sa vizitam, sa vad cum o sa decurga totul ...
daca nu, ce sa zic, mai sufera si omul in viata, nu tot timpul triumfa din pacate
din simplul motiv ca nu exista prietenie intre femei si barbati.
e posibil ca domnisoara sa vrea doar o simpla amicitie si atunci problema e amicul. cealalta varianta ar fi ca amandoi sa se ... simpatizeze si vor iesi scantei in cele din urma.ultima varianta e ca tipa sa il simpatizeze pe tip iar el sa nu aiba treaba cu ea. din pacate tot vor iesi scantei pentru ca , sa fim seriosi , ce baiat refuza o fata ...
stiu ca pare un raspuns neslefuit si direct dar din pacate e si adevarat.
ok...e "datoria" barbatilor sa incerce..ai dreptate..dar si sa inteleaga daca "nu e loc"...si citeodata nu strica k amica ta sa nu fie muma padurii...k stii tu,si tie iti vine mai degraba sa iesi la un suc cu o persoana placuta...
pai, da, am gresit ca , in ultima vreme m-a apucat o chestie... am fost destul de posesiv si gelos, chiar nu shtiu ce m-a apucat...
dar mi-am dat seama ca am facut o prostie si chiar am recunoscut-o in fata ei ..., nu am de ce sa ma ascund...
tin foarte mult la ea si chiar mi-e dor de ea
ea e chiar o fire sociabila si nu vreau sa renunt la ea cu toate ca in ultima vreme am intalnit vreo 2-3 fete cu care ma inteleg super si chiar ar putea sa iasa ceva...
ii place la prietena mea de cineva, ca amic.
eu nu as vrea sa se transforme intr-o relatie intre cei doi si eu sa fiu dat afara, pentru ca, chiar tin la aceasta persoana...
ea shtiu ca ma iubeste si tine la mine,
ce sa ma fac? :
eu spun sa-i spui clar tipului sa-si vada de treaba, prieteneste asa...
pt k dak lasi de la tine, si-o va trage cu ea cat de repede va putea....
da e F posibil...si eu is cu una pe ascuns.. sau eram nu mai stiu ..ieri ne-am certat ..vb noi ! si poate ma bag si cu a2a ..prietena lu asta...ah ce frumos e undercover
deci gandeste ..asa cum unele cu mine..asa si la altii se intampla..chiar la prea multi
...greu va poate fi,sa traiti cu astea in cap!!!
Acum citeva luni,am avut o discutie asemanatoare cu un barbat,care avea asa idei in cap.Dupa ce mi-a mentionat spotul ala celebru "sprite"...era sa urc p pereti...si l-am intrebat p fata,daca nu i este prea obositor sa traiasca tot timpul cu suspiciunea,k fiecare barbat care sta d vorba cu sotia lui,de fapt vrea s-o f..a????Mai ales k femeia lucreaza la o banca,si se ocupa d leasing...
In fine,depinde d femeie.Dar trebuie sa stiti,k o femeie deja cind are urechi ptr vorbe dulci,inseamna k ii lipseste ceva,si e doar chestiune d timp sa incerce ceva mai promitator.Iar daca e multumita,tine d relatie cu dinti si cu ghiare,si nu are rost sa o mai inchizi intr-o cusca...parerea mea...
dap, vreau sa va anunt ca vineri seara am plecat la Bucuresti ( invitat de ea ) si sambata seara am venit acasa.
i-a fost foarte dor de mine, s-a cam plictisit toata saptamana pana cand am ajuns acolo . totul merge bine acum, si sper sa continue asa
problema e rezolvata... momentan ( nu se shtie ce ne rezerva viitorul ).
P.S. Daca era sa ma despart de ea ... mai aveam inca 2 optiuni (fete frumoase - care ar fi cu mine ... doar sa prinda momentul )