in privinta perioadei cind am fost gravida..ai perfecta dreptate!in 15 s-a nascut dom...je in 14 ink eram regina semafoarelor cu passatul!
p d alta parte,n-am sustinut eu niciodata k m-as pricepe cine stie cit d bine la masini,dar cind am primit-o p suzie,in mod normal "se prezinta" masina...dar dupa 2 minute am lamurit d-soara despre functionalitatea anumitor "chestii" de p bord...
iar in masina,nu suport sa nu fie curatenie,ordine..totul pus fix..k nimik sa nu faca galagie in masina,sau sa fiu nevoita sa ma duc mai incet,k vezi doamne,in portbagaj e scandal...copilul,tot timpul legat in scaunelul lui in spate,si asa mai departe...
intr-adevar merg d nebuna,nu e o raritate k cu copilul sa merg peste 100 in oras,ziua...dar in 10 ani d zile,am in istoric un stop crapat,si ATAT!!!(la restul evenimentelor nu am fost eu la volan

) am curajul sa zic,k sunt kiar fff disciplinata in traffic,daca nu ar fi limitare d viteza,si linie continua pusa aiurea peste tot!
si am io o vorba:daca ma surprinde ceea ce vad in oglinda,mai bine pun jos masina,k nu am o zi buna...