Mai, eu nu inteleg o chestie...
Pe de o parte, 90% din femei se uita la masini frumoase, sunt atrase de ele si, implicit, intra mai usor in vorba cand e rost de vreun jmecher plin de bani si cu o masina de rupe normele.
...pe de alta parte, in discutiile cu altii/altele, neaga total acest lucru si ii trag cu faptul ca baiatu' ala mai trebuie sa aiba si ceva in cap(de parca daca ar avea de ales intre un amarat cu o Dacie obosita, dar care, sa zicem, este conform cu dorintele respectivei, si un jmecher cu cel putin un BMW din 2002 incoace, dar cu impresii si fitze, l-ar alege imediat pe ala cu Dacie

hai sa fim seriosi).
Pai fetelor, hotarati-va odata! Cu bani sau cinstit? O plimbare prin parc si atat, sau iesiri peste iesiri in cluburi? eu stiu ca printre voi se afla si fete deosebite, cu bun simt, si care nu se lasa impresionate asa usor, dar numarul lor este intr-o continua scadere...
Insa alta e problema aici...voi nu va puteti hotari niciodata...nu stiti ce vreti de la viata...ba ar fi frumos sa fie cumva, dar nu stiu cum, ba altfel, ba lipseste intotdeauna ceva, ba \"ceva\" nu e la locul lui, etc.
Am intalnit destule cazuri de relatii de lunga durata(de peste 1 an) care s-au destramat pt ca fata a fost atrasa de un baiat mult mai cu stare, nu neaparat si mai deshtept sau mai frumos, cazuri in care banii au cam fost pe locul 1. Si tocmai acele fete erau cele mai inversunate cand era vb de parasirea iubitului pt altul cu mai multi bani...
Acum, nu generalizez, dar vorbesc de o majoritate insemnata...Foarte putine din voi stiti cu adevarat ce vreti de la viata...si si mai putine faceti ceva ca sa va ridicati in societate pe cont propriu(aici nu ma refer la toceala pe bancile facultatii sau ore in sir de stat in biblioteca, poti sa faci si 10 facultati, daca nu te duce capul in practica, le faci absolut degeaba)...si sa nu-mi spuneti mie ca barbatii sunt de vina ca nu va lasa, ca nu-i asha, asta-i motiv depashit...
Scuze pt aberatiile insiruite de mine, dar pana acum n-am vazut nici o chestie concreta, la obiect, spusa de vreo fata in legatura cu subiectul...