Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-08-04, 13:25   #31
g-spott

Stage 5

g-spott's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Kitana\"
daka o fata vrea cu adevarat sa puna gherutza pe un baiat o poate face foarte ushor... in general barbatzii sunt ushor de vrajit... daka sti cum sa`i vrajeshti logik... fie prin vb dulci cu dublu intzles... fie printr-o plecare boomba de la semafor... um spunea unu dintre voi... fie prin multe alte metode de`ale femeilor... barbatzii in general sunt nishte jucarii ale femilor ... asa ca baietzi mai ushor cu umflatu in pene haha )
Unde era mama Omida ... mare vrajitoare mai esti tu .... si cu plecarea aia bomba ... vorba lu' B|shOp-VR6 ... sa nu fie chiar bomba sa iti sara motoru' prin capota sau altceva ... ca sigur il agati .......... pe semafor nu pe baiat )
g-spott is offline  
Old 25-08-04, 17:04   #32
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Kitana\"
daka o fata vrea cu adevarat sa puna gherutza pe un baiat o poate face foarte ushor... in general barbatzii sunt ushor de vrajit... daka sti cum sa`i vrajeshti logik... fie prin vb dulci cu dublu intzles... fie printr-o plecare boomba de la semafor... um spunea unu dintre voi... fie prin multe alte metode de`ale femeilor... barbatzii in general sunt nishte jucarii ale femilor ... asa ca baietzi mai ushor cu umflatu in pene haha )
haha, ai fost tare la faza asta......dar niciodata nu uita ca un baiat are ca prim scop cand agatza sau se lasa agatzat sa f*ta (nu e o regula, dar in general zic), de aia ti se pare ca e asa de usor de agatzat un baiat....dar pt ceva mai serios, n-o sa mai fie chiar asa usor....
pimp_lex is offline  
Old 25-08-04, 17:53   #33
BogdanCMS
Guest

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"pimp_lex\"
dar niciodata nu uita ca un baiat are ca prim scop cand agatza sau se lasa agatzat sa f*ta (nu e o regula, dar in general zic)....
Hehe, adevarat grait-a-i frate pimp_lexule.... De parca fetele n-ar gandi la fel cand vad un baiat care le place...nu e nimic anormal in asta...

Old 25-08-04, 17:55   #34
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

adevar graiesti...

si in +, baietii nu se lasa agatati, ei agata aparentele insala
SpeedeR is offline  
Old 25-08-04, 18:46   #35
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

ma bucur ca sunteti de acord si ai dreptate Bogdane ca si fetelor imediat la p*la le e gandu cand sunt atrase tare fizic de un baiat....numai ca ele nu prea vor sa recunoasca
pimp_lex is offline  
Old 25-08-04, 19:50   #36
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

kitana imi place cum gandesti ) dar cum ziceau si baietii un barbat nu se lasa agatzat decat daca are vreun interes... deci nu e chiar asa cum credeti voi dar puteti sa va amagiti in continuare noi nu ne suparam )
aicad is offline  
Old 26-08-04, 06:48   #37
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Default Re:

mda...pei daca tu crezi ca ma agatzi pe mine cu vorbe d'alea dulci...mai gandeste-te.(acu depinde si ce fel de vorbe...dar daca te sclifoseshti pe langa mine...o sa devii stresanta.)Si inca ceva...credetzi ca atunci cand vine un tip la voi sa va agatze...voi nu stitzi ca el de fapt abereaza??? (in limbaj taranesc \"vrajeli\" :P )...dar voua totushi va place asta .(si in acest caz depinde de tip...si depinde ce poate sa dea din el)
Stuey is offline  
Old 26-08-04, 11:17   #38
Kitana

Stage 4

Kitana's Avatar

de ce atzi sarit asa de rau in sus va simtzitzi atacatzi? iar in privintza plecarii boomba de la semafor m`am referit la ce a postat un tip pe prima pagina ... asa ca ... a fost doar un exemplu ... metodele sunt multe...
Kitana is offline  
Old 26-08-04, 11:45   #39
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

Depinde de persoana, loc, timp...mod si nu mai stiu ca n`am mai facut gramatica de mult. Trebuie sa`l/o lasi sa vorbeasca si sa`ti \"modelezi\" comportamentul in functie de ceea ce spune... La semafor am plecat cu scartzuri numai daca am avut eu kef sau daca isi beleau okii unii de care as fi vrut sa scap. E ceva si ideea cu masina, de ex sa ramai \"in pana\" ) Voi baietii n`ati fi entuziasmati sa va faca o gagica la semafor..in skimb o \"neajutorata\" care se stramba cu nasul sub capota si nu stie ce sa`i faca...
Carmen is offline  
Old 27-08-04, 15:58   #40
Eryka

Stage 5

Eryka's Avatar

good point carmen
Eryka is offline  
Old 27-08-04, 16:17   #41
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Poa' sa fie buna buna.. nu opresc s-o ajut ... un mic misto in trecere si PAAAA....

Ce porc sunt, nu-i asa?
B|shOp-VR6 is offline  
Old 03-09-04, 02:40   #42
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

mda ... bishop ... toti suntem niste porci dar la fete le place soricu.

auzi ... hai totusi sa aberati cu o tema ... presupunem ca va indragostiti lulea de un tip care \"luat\" ... ce faceti???? pentru ca in conditiile astea nu mai intrati pur si simplu in incapere si el face restu. sa va vad! prin \"luat\" inteleg ca are prietena si e indragostit de ea. si nu merge nici varianta ca il las si trec la urmatorul. sunteti indragostite de el de un an sa zicem si va-ti plictisit sa fiti tot in planul doi!
n0namee is offline  
Old 03-09-04, 09:06   #43
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Eu nu am sorici... sunt cam slab.. dar promit sa mananc mai mult si sa pun si eu ceva sorici... sa ma placa mai mult fetele
B|shOp-VR6 is offline  
Old 03-09-04, 11:39   #44
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

n0namee GOOD question! Si eu astept nerabdatoare un raspuns/o solutie Din pacate eu fac parte din categoria aia care ar sta si ar astepta...
Carmen is offline  
Old 03-09-04, 11:51   #45
Anca

Stage 2

hai ca imi place...baietii comenteaza ca de obicei...da da..adevaru e ca baietii nu se lasa agatati..doar agata apropo..WAKE UP MAN!am trecut de secolele cand fetele asteptau sa fie \"agatate\"
si oricum..apropo de faza cu baietii luati..si eu astept idei Carmen sa nu ne plictisim asteptand totusi
Anca is offline  
Closed Thread

Posting Rules