Re: 4Tuning Girls Day - Show, Raliu si Drifturi pentru ELE!!!
Daca n-am prieten pot sa ma inscriu singura?? Vreau sa concurez pentru cursul de drift... nu am f mare experienta, dar m-am mai dat de-a latu`, nu ma dau de gard
Quote:
Originally Posted by -Claudia-
Daca n-am prieten pot sa ma inscriu singura?? Vreau sa concurez pentru cursul de drift... nu am f mare experienta, dar m-am mai dat de-a latu`, nu ma dau de gard
Pai nu trebuie sa ai prieten, poate veni orice fata singurica. Insa acum, Duminica, fetele vor fi copiloti in masinile mai sus mentionate, nu soferite! Uite, pentru ca ai fost cuminte, in masura timpului, daca vii cu masinuta ta, gasim un pilot care sa-ti stea alturi si care sa te invete cateva manevre. Dar, repet, sa vedem cum evolueaza evenimentul.
Quote:
Originally Posted by Hondarul
Pai nu trebuie sa ai prieten, poate veni orice fata singurica. Insa acum, Duminica, fetele vor fi copiloti in masinile mai sus mentionate, nu soferite! Uite, pentru ca ai fost cuminte, in masura timpului, daca vii cu masinuta ta, gasim un pilot care sa-ti stea alturi si care sa te invete cateva manevre. Dar, repet, sa vedem cum evolueaza evenimentul.
Merci, dar "masinuta" mea nu are nici putere, nici tractiune spate, si nici blocant. Si frana de mana deja nu mai tine
Din primul post intelesesem ca e vorba si de un concurs, ceva
Quote:
In plus, daca prietena ta este priceputa si ne demonstreaza ca are talent, va primi, gratuit, un curs complet de Drift
Pai talentul se poate masura si altfel mai. Daca te intreaba Titi Aur cum se cheama aia, cum se cheama ailalta, cum se ia curba, frana de mana, etc... banuiesc ca-si da seama daca te pricepi sau nu. Oricum, vedem la fata locului ce si cum.
Quote:
Pai talentul se poate masura si altfel mai. Daca te intreaba Titi Aur cum se cheama aia, cum se cheama ailalta, cum se ia curba, frana de mana, etc... banuiesc ca-si da seama daca te pricepi sau nu. Oricum, vedem la fata locului ce si cum.
Quote:
Eu imi aduc prietena duminica in mod sigur ...........nu prea are cunostinte de mecanica pt ca de asta ma ocup eu dar in schimb poate sa faca cercuri cu masina mea.
ma gandesc ca si asta este un talent.
@Clauditza: wait for me... ne combinam la transatlanticul meu - macar e tractiune spate, chiar daca nu are blocant...
@Hondarul: foarte frumos sa se faca asta gratis pentru fete... count me in as well
Quote:
Originally Posted by Khalis
@Clauditza: wait for me... ne combinam la transatlanticul meu - macar e tractiune spate, chiar daca nu are blocant...
@Hondarul: foarte frumos sa se faca asta gratis pentru fete... count me in as well
Balenutza de 5-ar nu prea se da de-a latu` decat daca o arunci , si cu jantele aleaaaaaaaa
In fine, o sa fie fun!! ne vedem acolo
Buna ideea cu driftul pentru fete Poate asa isi vor da seama si ele de ce suntem prezenti la toate 4tuning eventurile...:P) Imi aduc si eu prietena Sa invete si ea ceva daca tot e soferita!!! Am o intrebare insa: nu trebuie sa completam nimic?! Doar ne prezentam acolo cu fetele, si le bagam in masini?!