nu. pana la urma si-a dat seama ca ii place sa umble foarte mult si a facut cateva chestii cate m-au dezamagit foarte tare si ne-am despartit (dar nu a stat cu alta, as fi preferat sa faca asta ) )
mi-a picat fata pt ca el si-a mintit tovarasii ca nu il las eu sa iasa si aia nu ma sufereau din cauza asta evident... s-au certat... am plecat acasa si vreo 2saptamani nu si-au mai vorbit si nici cu mine nu a vorbit vreo 2 zile ca l-am dat de gol ) dar nu stiam )
O singura data i-am interzis prietenei mele sa iasa cu niste vechi prieteni (2 la numar, un fel de double date) pentru ca iesea cu o tipa care, din marturisirile alei mele, cam era infidela.
In plus, relatia noastra era la inceput, iar ea imi facuse o fenta pe care nu am suportat-o si m-a macinat un timp. Pana la urma m-am potolit.
O singura data i-am interzis prietenei mele sa iasa cu niste vechi prieteni (2 la numar, un fel de double date) pentru ca iesea cu o tipa care, din marturisirile alei mele, cam era infidela.
In plus, relatia noastra era la inceput, iar ea imi facuse o fenta pe care nu am suportat-o si m-a macinat un timp. Pana la urma m-am potolit.
stii cum e ... anturaju strica de obicei ... parerea mea e ca ai facut o alegere buna si nu consider ca ai fost egoist pentru ca fiind la inceput ... nu stii ce propuneri aude de la pretene la la si ... oricum sper ca a inteles si nu a pus botic
dupa o oarecare lipsa de pe aici am vazut ca ati mai scris ceva.
si revenind umpic la ce s-a discutat inainte, intrebarea mea ar fi cum o fata cu un prieten super gelos, care o tine din foarte scurt, care nu are voie sa iasa fara el, care este jicnita deseori, cu care se cearta aproape zilnic si care o duce la autodistrugere (recunoaste si ea). cum ea inca mai poate sta cu el nu inteleg ? iubire .. iubire ... dar iubire fara respect nu merge .
S-a mai discutat despre asta, spark.
Se numeste prostie din partea ei. Scuza-ma daca jignesc pe cineva apropiat tie, dar nu poti fi atat de redus incat sa te lasi calcat in picioare in felul asta.
Daca nu are si ea putin orgoliu, mi se pare normal ca el sa isi bata joc in felul asta. Cand o sa faca si ea nazuri ca el, o sa inceapa sa se educe putin tipul.
@Mustang ... stai linistit ca nu jinesti. si eu consider cam la fel si incerc sa-i deschii ochii la respectiva. dar daca ea nu vrea nu o sa o fac eu cu forta
de multe ori nu se zice nimic pentru ca s`a obisnuit sa stea cu el/ea ... dar nu in toate cazurile ... difera multe chestii dar obisnuinta e o mare parte dintre ele ...
ehe prin cate trecuram noi ca sa stabilim niste chestii )) oricum ea are un talent specific .... sa ma scoata din sarite ... dar nu la modu ala rau ... e vocatia ei ceva in genu ... nu pot sa ii zic tachinare dupa aproape 2 ani deci ... ( + 3 de cand ne cunoastem ) ... ma rog faza e ca o iubesc asa cum e ... chiar daca cand ies de la munca dupa 10-12 ore ii zic vreau acasa dush si pat ... imi raspunde frumos ... ai 15 min sa ajungi la mine e o adorabila )
) Daca nu v-ati tachina probabil ca nu ati mai fi impreuna, ori cum foarte frumos ce ai scris tu prietene, sa aveti noroc unul de altul
joy4, din cate vad eu, tu erai posesiva in relatia aia, nu lasai omu sa iasa la bere, sa mera la mare, sa isi vada prietenii ) =))
Si spark, women ar complicated creatures. E greu de multe ori sa intelegi ce naiba le atrage.. sau mai bine zis ilogic
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Rally]
Re: Cata incredere aveti in partenera/ul vostru?
eu i-am acordat prietenei mele toata increderea mea. i-am spus simplu. de la mine ai un cerc plin. cu fiecare greseala care o faci dispare cate o particica din acel cerc. cand v-a disparea definitiv s-a terminat totul. nu sunt tipul de pune sechestru. vrea cu fetele la suc? da sa se duca cu fetele la suc. si eu cand trebuia sa fiu cu ea eram cu baietii la mestereala. ea ma intelegea...eu de ce sa nu o inteleg. dar daca face greseli...se tine cont de ele. acum e complicata situatia. e la timisoara...eu la craiova. oricat de mult am tine unul la altul distanta isi spune cuvantul. aici e mai complicat cu increderea. colegi de facultate,colegi de camin...nu stiu ce sa zic. dar vreau sa cred ca totul e ok.
faza e sa nu ajungi la stadiul in care sa iti faci ganduri negre ... e ceva in genu ruleta ruseasca acu ... nu stii daca pica sau nu ... tot raul spre bine oricum.