Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 24-11-08, 19:35   #151
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Cata incredere aveti in partenera/ul vostru?

Sa imi spuneti voi ... pentru ca eu, jur, ca nu stiu de ce se minte.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 24-11-08, 22:28   #152
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

din comoditate, mai simplu sa bagi un "am stat la munca mai mult" decat sa explici pentru ce e mai misto cu baietii la o bere decat cu ea la cofetarie. zilnic...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 26-11-08, 14:03   #153
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Eu nu inteleg un lucru pe lumea asta. Cum pot unii sa fie atat de posesiv??? Cum poti sa te uiti in telefon la prietena ta zilnic si sa ii stergi numerele de telefon de la baieti... sa o suni non stop sa vezi daca si-a schimbat pozitia pe scaun sau nu. Cat de nesigur neincrezator si stresat trebuie sa fi ca sa faci asa ceva?
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 26-11-08, 18:03   #154
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

lipsa de incredere in sine apare cel mai probabil din ipotenta lui(nu numai pe plan sexual, pe orice plan) , iar singura solutie pe care o vad unii este sa ii transforme viata ei intr-un cosmar...
problema e ca la un moment dat ea nu mai rezista, si ori isi ia verde, ori isi ia amant, ca e firesc...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 26-11-08, 18:10   #155
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
lipsa de incredere in sine apare cel mai probabil din ipotenta lui(nu numai pe plan sexual, pe orice plan) , iar singura solutie pe care o vad unii este sa ii transforme viata ei intr-un cosmar...
problema e ca la un moment dat ea nu mai rezista, si ori isi ia verde, ori isi ia amant, ca e firesc...
unii au impresia ca prin "controlul" asta pot sa tina langa ei persoana iubita si sa nu-i dea ocazia sa greseasca..altii au impresia ca e ceva firesc ca asa iti arati dragostea si interesul...
neincrederea logic apare dupa o greseala facuta...dar daca nu esti in stare sa treci peste asta la ce mama dracu' mai continui si terorizezi psihic, si faci pe serifu'??
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 26-11-08, 18:23   #156
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

...nu uita motivul din cauza careia a inceput tot circul frica ca ramine singur,frica ca o pierde...frica ca nu este suficient de bun,istet...etc.
btw..esti al treielea om care numeste acest tip de om "seriff"
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 26-11-08, 18:28   #157
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

de acord ca i-o fi frica de singuratate blabla... mie sincera sa fiu mi se pare foarte aberant sa faci fazele astea, adica de ce sa tii pe cine cu forta langa tine si sa nu poti dormi noaptea linistit de teama ca-l/o vei pierde??? Unde e farmecul??? Am vazut ca se cam poarta relatii de genu'..

Cat despre seriff mi se pare cel mai potrivit, bine ca as mai avea la activ gen psihopat,terorist etc
Old 26-11-08, 19:05   #158
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Stiti cum vad faza asta? ca si parintii care isi bat copii. Sunt incapabili sa ii educe cum vreau ei, copii gresesc ceva si vazandu-se incapabili sa ii tina in frau, ii bat. Eh asa si "serifi" ....

In viata mea nu i-am interzis prietenei mele sa se duca undeva.... eu chiar le trimit sa se duca si sa se intalneasca cu alti baieti, pentru ca eu sutn destul de sigur pe mine ca ea ma respecta indeajuns incat sa nu ma insele. si daca ma inseala inseamna ca ori cum nu merita sa investesc in acea relatie, deci ori cum e bine.

Oi fi eu mai prostalau, dar neuronul meu pur si simplu nu concepe cum sa faci asa ceva... oh well.
Old 26-11-08, 19:11   #159
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

oamenii astia, in general, sunt convinsi ca nu ar mai fi in stare sa isi agate altul/alta cel putin la fel de bun ca actualul/actuala. in multe cazuri este un sambure de adevar acolo...dar la fel de multe sunt cazurile (spun eu) cand ei cred asta doar pentru ca sunt prea pesimisti,sau pur si simplu nu au curajul, puterea suficienta de a se arunca intr-o relatie noua...sincera sa fiu, nu reusesc sa inteleg destul de bine acest tip de om, pt ca nu ma caracterizeaza niciun pic.
cea mai mare problema este ca acesti oameni nu sunt in stare de autocritica. neaga cu vehementa tot ce am zis noi mai sus si scot tot felul de motive...mai aproape de science-fiction decat de realitate.

Last edited by aleks; 27-11-08 at 13:14.
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 26-11-08, 19:12   #160
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

de acord cu tine ca o lasi sa mai iasa si cu alti baieti ... dar nu ca o timiti tu ... mai iesi si tu cu alti baieti ! faza cu increderea ... parerea mea ... nici pe stresant dar nici prea delasator ... pentru ca in amandoua cazurile apar problemele la capitolul respectiv ... cum se zicea si mai sus ... faza cu iarba la stres si faza cu "dating other people" deci ... ne sunam vedem ce facem, cum se simtim, ne e foame, sete ... ai plecat de la facultate ? cu cine esti ? cand ajungi la mine ? eu mai primesc astfel de raspunsuri dar zambesc pentru ca stiu ca pe deoparte glumeste dar ... din gluma in gluma spui adevaru oricum fara incredere nu ai nimic. ma apuc sa scriu o carte gata . ma bucur ca am dat de subiectu asta ... mai ies din atmosfera asta de titiuri
RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 26-11-08, 19:16   #161
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
oamenii astia,in general,sunt convinsi ca nu ar mai fi in stare sa isi agete altul/alta cel putin la fel de bun ca actualul/actuala.in multe cazuri este un sambure de adevar acolo...dar la fel de multe sunt cazurile-zic eu-cind ei cred asta doar pentru ca sunt prea pesimisti,sau pur si simplu nu au curajul,puterea suficienta de a se arunca intr-o relatie noua...sincera sa fiu,nu reusesc sa inteleg destul de bine acest tip de om,pt ca nu ma caracterizeaza nici un pic.
cea mai mare problema este,ca acesti oameni nu sunt in stare de autocritica.neg cu vehementa tot ce am zis noi mai sus si scot tot felul de motive...mai aproape de science-fiction decat de realitate.
exact, exact.. bravo pt ultima parte... asta vroiam sa spun si eu ca lor li se pare normal acest comportamnet...
Old 26-11-08, 19:51   #162
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by RoByNeT View Post
... dar nu ca o timiti tu ... mai iesi si tu cu alti baieti ! faza cu increderea ... parerea mea ... nici pe stresant dar nici prea delasator ...
lasa-o mai asa ca e mai bun pucntul de vedere )

acuma iti dai seama ca nu ii zic, fa, femeie merji fa la barbati =)) , (la femei as trimite-o apropo de discutia de pe alt thread =)) ) dar daca imi zice de un baiat... nu ii interzic, ca vai femeie iti tai capu cioantele picioarele tzatzele si iti astup .. gaurile ... din partea mea sa mearga.. da si de merge are vroe 2-3 bile negre de la mine .. intelegi? dar ideea e ca nu ii interzic nimic. Si asta ar trebui sa invete bomboloisi aia, ca daca faci asa de la inceuput, si nu iti pierzi puterea, atuncea nu o sa te insele niciodata. Si daca te inseala tot ajungem la punctul de mai sus, ca ori cum nu merita probabil.

Ma bucur ca nu sunt singurul care gandeste asa.. eram plin de nervi mai inainte )
Old 26-11-08, 19:55   #163
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

ehe prin cate trecuram noi ca sa stabilim niste chestii )) oricum ea are un talent specific .... sa ma scoata din sarite ... dar nu la modu ala rau ... e vocatia ei ceva in genu ... nu pot sa ii zic tachinare dupa aproape 2 ani deci ... ( + 3 de cand ne cunoastem ) ... ma rog faza e ca o iubesc asa cum e ... chiar daca cand ies de la munca dupa 10-12 ore ii zic vreau acasa dush si pat ... imi raspunde frumos ... ai 15 min sa ajungi la mine e o adorabila )
Old 26-11-08, 20:22   #164
r0xanicutza

Stage 4

r0xanicutza's Avatar

pai faze gen: unde esti? cu cine? cand vii? da de ce stai acolo?" etc... am avut si eu intr-un timp...
tin sa precizez ca totul incepe ca o gluma... o chestie amuzanta... ca deh... ne tachinam unul pe altul... si intr-un final... deja nu mai era gluma... era foarte serioasa treaba... si odata ce ai inceput... nu mai scapi usor... sunt niste obiceiuri proaste de care nu scapi decat daca scapi si cealalta persoana!
cel mai bine e sa nu te gandesti ca pierzi cealalta persoana oricat de bun/ a, interesant/a ar fi

in rest... e usor sa ai incredere
eu de exemplu am incredere deplina in oricine de la inceputul relatiei (indiferent de natura ei), dar... si-o pierde foarte usor... incet, incet
daca nu as avea incredere intr-o persoana pe care d-abia am cunoscut-o, ar insemna (dupa parerea mea) ca o pedepsesc pt ca am dezamagirile anterioare
so.... am foarte multa incredere in iubitul meu si nu cred ca o sa ma dezamageasca
nu il trimit la altele... dar... daca vrea sa se duca... sa se duca... fiecare are dreptul sa-si traiasca viata si nu vad de ce l-as oprii de la "o bere cu baietii" sau mai stiu eu ce! trebuie sa-si traiasca si el viata si sa-si faca mendrele daca il tin legat de mine... si se simte "sub papuc" nu e bine... pt ca nu ii acord libertate, deci nu am nici eu si nu vreau sa-mi reproseze mai tarziu ca din cauza mea nu si-a trait viata
fostul meu prieten isi mintea prietenii ca nu il las eu sa iasa... (de fapt... io ii ziceam sa mai iasa si el ca il sunau cu insistenta) ca sa stea cu mine si ca nu vroia sa iasa cu ei... pana la urma am iesit toti si au aflat si ei ca io i-am intrebat de ce nu se duc si ei la mare ca baietii si mi-au sarit in cap: pai ce...? il lasi? mi-a picat fata cand am auzit
r0xanicutza is offline   Reply With Quote
Old 26-11-08, 20:31   #165
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

si banuiesc ca nu asta e motivul despartirii voastre nu ? faza cu plecatu la mare ? nu ai avut de ce sa iti pice fata btw
Reply

Posting Rules