Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Re: cata incredere aveti in partenera/ul vostru?
Quote:
Originally Posted by payty
Eu as face invers adica as fi atent la inceput. La urma urmei, de rau trebuie sa te feresti, nu de bine. Daca ii acorzi din start toata increderea, atunci iti dai seama ca ceva nu e bine doar in momentul in care te frigi.
Fiekre cu mentalitatea/experientele lui E normal sa nu gandim la fel
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Re: cata incredere aveti in partenera/ul vostru?
Asa se intampla de multe ori..ne pierdem increderea in persoanele de sex opus iar apoi cand apare o persoana care nu are nici un interes sa ne faca rau ne purtam prosteste..fiindca ne obisnuim asa si ne este f greu sa mai acceptam ca exista si altfel de persoane...fara interes
Lumea asta in care traim [parca ne face din ce in ce mai egoisti si lipsiti de scrupule...
fara incredere nu iese nimic, se castiga greu si se pierde repede s a mai spus, nu e bine sa amestecati episoadele din viata bune sau rele trecute cu cele actuale...invata din greseli da nu ii baga pe toti in aceeasi oala...concluzie..pina la proba contrarie acord partenerei increderea maxima
Asa se intampla de multe ori..ne pierdem increderea in persoanele de sex opus iar apoi cand apare o persoana care nu are nici un interes sa ne faca rau ne purtam prosteste..fiindca ne obisnuim asa si ne este f greu sa mai acceptam ca exista si altfel de persoane...fara interes
Lumea asta in care traim parca ne face din ce in ce mai egoisti si lipsiti de scrupule...
hmmm...
nu cred ca lumea in care traim, ci relatiile nereusite din urma..
si eu am incredere moderata, sa zicem, in partenera mea, datorita experientelor anterioare...
...eu sunt mai tacanita de felul meu.felul in care eu inteleg o relatie cam impune increderea.pe linga asta am 100% incredere in instinctele mele...si daca ele sunt multumite,nu conteaza cine ce zice sau ce a crezut ca a vazut,daca ma intelegeti
Increderea e echivalentu pastrarii relatiei in bune conditii, problema e cand calci stramb, si cu o privire cu orice, mai ales cand stii ca amica sau amicu e gelos, pentru ca atunci o sa stie ca daca cu ea/el faci asa singur clar faci mai rau. Mi se pare aiurea la o femeie sa se supere cand un barbat mai trage un ochi intr-un decolteu sau la un fund la fel si la femei(din pacate nu stiu la ce se uita femeie, si nici nu vreau sa fiu rau), dar totul cu o limita ca daca esti cu gagica de mana si te intorci dupa una atunci ori esti prost ori esti extrem de nesimtit, ori femeia e indeajuns de proasta incat sa mai stea cu ala.
...depinde de femeie.eu una stau linistita cu prietenul meu si analizez femeile impreuna cu el.doar atunci ma ia dracu daca zice ca una e urita cind eu vad clar ca e buna,sau invers
evident,nici eu nu tolerez nesimtirea.daca cu mine in dreapta franeaza brusc si se leaga de una pe strada,zic si eu ca e prea mult...dar daca se uita si el,ca tot omul la ceea ce este intr-adevar este frumos,nu cred ca ar fi cazul sa ii dau in cap.
oricum,barbatul se da repede de gol.daca e vorba de ceva mai mult decit cascatul de ochi,imediat devine stresat si dubios (se simte cum ii sare pulsul ) so chill,va "miroase" femeia de la o posta!