Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
Re: How about piercing or tattoos?
Quote:
Originally Posted by Saharra
C`mon, faptul ca am 16 ani defapt 17 :P, nu ma impiedica sa nu-mi gauresc pielea , I just love the piercings
Oricum m-am decis sa ma duc la salon.
Am si eu cateva intrebari scurte si rapide...daca nu te deranjeaza si esti dragutza sa`mi raspunzi...
1. Cu ce te ajuta pe tine piercing`ul ala in clitoris ?
2. Crezi ca exciti barbatii mai mult ( ca am auzit ca daca ai pierce in clitoris sau in penis exista shansele de excitare mai mari asupra corpului) este total FALS ! ( ASTA ! daca numai esti virgina ) mentionez !
3. De ce tocmai acolo ? Nu ai alte zone pe care le poti descoperii si sa`ti lasi planurii`le de`o parte sa revii cu altele ?
4.Nu inteleg la ce e bun o bucata de fier in clitoris si in sfarc te automutilezi singura sincera sa fiu , cand o sa fii mai mare n`o sa`ti mai placa , si am foarte multe cunoshtintze care au renuntzat la pierce`uri de catziva ani si au ramas cu gauri in corp spranceana,buza,nas etc
Am si eu cateva intrebari scurte si rapide...daca nu te deranjeaza si esti dragutza sa`mi raspunzi...
1. Cu ce te ajuta pe tine piercing`ul ala in clitoris ?
2. Crezi ca exciti barbatii mai mult ( ca am auzit ca daca ai pierce in clitoris sau in penis exista shansele de excitare mai mari asupra corpului) este total FALS ! ( ASTA ! daca numai esti virgina ) mentionez !
3. De ce tocmai acolo ? Nu ai alte zone pe care le poti descoperii si sa`ti lasi planurii`le de`o parte sa revii cu altele ?
4.Nu inteleg la ce e bun o bucata de fier in clitoris si in sfarc te automutilezi singura sincera sa fiu , cand o sa fii mai mare n`o sa`ti mai placa , si am foarte multe cunoshtintze care au renuntzat la pierce`uri de catziva ani si au ramas cu gauri in corp spranceana,buza,nas etc
Poti sa`mi raspunzi si mie ? Multumesc anticipat
1. Nu ma ajuta cu nimic, il fac doar din pura curizitate. Daca nu imi place il dau jos
2. Nu il fac pentru a excita barabtii, il fac din dorinta de a experimenta ceva nou.
3. De ce in clitoris?pentru ca imi plac piercingurile ascunse, in plus de asta nu cred ca ma automutilez atat timp cat imi bucatile alea de fier sa-mi fie bagate-n piele. Atunci cand ma voi plictisi de ele e voi da jos.Si uite partea buna a piercingurilor: nu sunt permanete.Cat despre riscurile infectiilor , nu am avut parte de asa ceva. Si cred ca prin raspunsul 3 ti-am raspuns si la intrebarea 4.