hmzzz.... am auzit k cercelul in limba iti detelioreaza smaltul dintilor treptat .. in timp ....
PS ieri veneam d l plaja si in drum spre casa am vazut o tipa cu cercel in : spranceana, nas, buza,, si sub buza,3 in ureche; un tatuaj bratara pe mana dreapta .... si cam atat am putut s observ ! arata k dracu !!!!!!! nu mi-a placut neam .....!! asa k ... am ajuns la o conlcuzie ..... CE E MULT STRICA !!!
foarte adevarat ... ca ce ii mult strica ..
da` un pierce fainutz ... am spus unu ... sau un tatuaj mai micutz si mijto .. poate arata chiar foarte bine. totul e sa nu faci excese.
dragon va fi,k isi dragon d foc dupa zodiazul chinezesc...si chiar ma reprezinta...
sper k nu o sa-l pui intr-un loc vizibil cu usurinta, k o sa-ti para rau, iti spun din proprie experienta...
cat despre pierce in limba, tocmai si-a pus o amica de-a mea acum 3 zile, nu a durut-o, pt k a facut un anestezic, si intr-adevar s-a umflat limba, a mancat iaurt si supa o zi, dar acum e ok, si poate vorbi, manca, etc fara probleme...
asta stiu si eu )))) intrebam doar ,ca si eu tot dragon sunt ..hmmmm ciudat ... si mai ciudat e ca stie ca-s berbec si nu a zis nimic... 99% esti berbec ..hoatzo