Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

spiry_moto 19-03-06 14:59

How about piercing or tattoos?

ce ziceti de piercinguri si tatuaje? va plac sau nu? daca da..care si in ce locuri? daca nu....de ce?
v-ati face sau aveti deja? in ce locuri?
care sunt mai potrivite pentru o fata si care pentru un baiat?

GolfuletzS 19-03-06 15:02

Re: How about piercing?

mie imi plac... si tatuajele si piercingurile da daor la fete...

in buric imi palc.... sti tu dc :twisted: :twisted: :twisted:

si in urechi atat..... in nas barbie NU
in spranceana.. parca mai merge

spiry_moto 19-03-06 15:04

mie de ex imi plac in nas..mi-as baga si eu un cercelush micutz in nas...asta doar dak n-ar trebui sa dorm pe preshu' de la usa dak ma vede mama :lol:

Gabi 19-03-06 15:06

Daaaaaa !!! Cerceluuuuuusi !!! :lol:

La o fata nu ma deranjeaza piercingul - atata timp cat cerceii nu sunt in exces (6 in urechea stanga, 10 in urechea dreapta, 3 in buze, 2 in nas, 4 in limba, etc.) - tatuajele nici atat.

Eu posed 2 bucati de cercei - una in urechea stanga, una in urechea dreapta - si mai am in proiect, la vara, unul in spranceana.

GolfuletzS 19-03-06 15:08

haha ti`am vazut... cercelusii ;) sunt misto....

a imi plac si in spranceana la baiat.... acu vru`n an vroiam si eu... da..... am lasat`o moarta

spiry_moto 19-03-06 15:13

yo nu suport tatuajele...nu la mine pt k ma plictisesc repede de tot...cei care ma cunosc stiu ca ma plictisesc oricand de orice :D

Eugen_TL 19-03-06 15:34

imi plac tatuajele finutze la fete pe spate,sau pe san, la glezna sau la talie in fata! naspa ca alea permanente la o varsta nu mai merg.... belciugii imi plac si aia in nasuc si buric... :)

si la baieti merg dar nu la toti stau bine... eu de ex dupa ce fac 18 as vrea sa-mi fac un tatuaj(semn chinezesc ceva) pe pulpa piciorului sau la mana cum are fizz... iar ca piercing mi-as pune in spranceaza dar asta ar insemna sa ma cert cu ai mei! :) e timp in facultate!

spiry_moto 19-03-06 18:36

LOL........acum inteleg de ce mi se parea mie cipi asa maturizat =)) pt k il incurcam pe golf tuning cu tuning boy =)))))))))

Adriana 19-03-06 18:57

da,e misto piercing-ul.la baieti imi place sa aiba in spranceana si in limba,iar la fete e misto unul finut in nas si in buric.eu am in nas un cercelus si la vara vreau sa-mi fac un tatuaj micut.

Eugen_TL 19-03-06 19:08

hehhe spiry :) noi sa fim sanatosi!

am si eu o intrebare: care si-a facut in spranceana?in barba? si in ureche daca doare ! si la tatuaj la fel daca doare atat cel permanent cat si cel care se ia dupa un timp

spiry_moto 19-03-06 21:41

nu doare in ureke.....iti zic eu.....ca mi-am facut singurica....si dak-ti faci cu pistolul.....e lejer

EvLSant0S 20-03-06 01:07

1 Attachment(s)
.... am avut.. un .. temporar .. i was i love with it ..
but .. s-a dus ..

piercing.. da ! in nasuk la fete, micutz .. si s-a terminat ..

Alexutzzz 20-03-06 03:44

pfuuu tatuaje imi plac la nebunie de vre un an ma tin sa imi trag unu temporar da imi e cam frica de ace:) cu cercei nu prea am treaba nici nu prea ma incanta:) sa vad poate la vara imi fac curaj si bag ceva oricum dupa ce nu mai cresc fac unu mareeeeeeeeeeeee pe spate:) beat il fac oricum da sa imi fac curajj

minirally 20-03-06 08:00

mie una imi plac..dar nu sa sara-n ochi sau sa-mi fac 7 mii de gaurele sau tatuaje.am avut acum 2 ani cercel in buric..am suportat anestezia,pansamentu blabla..fara,cica e..crunt:???: la fete mi se pare dragutz in buric si spranceana,ala din nas parca da senzatia de..porcushor:-P iar la tatuaje..in general cele pe coloana sau..jos,in fatza,pe la bazin,in stanga,stiti voi..:twisted:

GolfuletzS 20-03-06 08:56

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
.... am avut.. un .. temporar .. i was i love with it ..
but .. s-a dus ..

piercing.. da ! in nasuk la fete, micutz .. si s-a terminat ..

ai rupt topurile asta vara :twisted:

frumos tatuaj.......

All times are GMT +2. The time now is 11:22.

- Copyright 2026 4Tuning