Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 01-05-07, 16:26   #1006
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]
Default Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

same shit ... dupa ce i-am luat o bratzara ... la 2 saptamani .. over .. ))
Spark is offline   Reply With Quote
Old 01-05-07, 16:29   #1007
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

la mine cum am facut prima luna i-am cumparat un inel frumos.. si murea de bucurie a fost f fericita si tot tinea sa imi multumeasca prin gesturi si comportament.. si o perioada o simteam ca ma iubeste f mult dar din pacate asa e cand isi baga altele coada
dolb is offline   Reply With Quote
Old 01-05-07, 16:34   #1008
Acer

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
la mine cum am facut prima luna i-am cumparat un inel frumos.. si murea de bucurie a fost f fericita si tot tinea sa imi multumeasca prin gesturi si comportament.. si o perioada o simteam ca ma iubeste f mult dar din pacate asa e cand isi baga altele coada
Mie nu imi accepta cadourile decat dupa multe rugaminti si mereu ma stresa sa nu mai imi cheltui bani
Acer is offline   Reply With Quote
Old 01-05-07, 16:45   #1009
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

same as me
Old 01-05-07, 16:47   #1010
Acer

Quote:
same as me
Daca erai din buc te chemam la o bere si mergeam dupa sa aruncam cu oua in geamurile fostelor .
Oricum incep sa ma scarbesc de ea incet incet daia si vreau sa incerc ori sa ma impac cu ea ori sa ii zic ca nu putem ramane amici.
Apoi sunt si eu mai pe topic
Old 01-05-07, 16:55   #1011
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

eu ce drq sa zic ca am gasit 20 de pretendente si niciuna nu e pe placul meu! sper sa am noroc la urmatoarele 3 mi-au mai ramas 3 sanse ! daca niciuna nu-i buna sau nu se lipeste ma las de agatat
Old 01-05-07, 16:59   #1012
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

daca pun o poza cu halul in care m-am vopsit ...ziceti k am sa fiu celibatar pe viata! Chestia e ca nici la mine ne se lipea niciuna. Poate ca nu era timpul sa se lipeasca. Dar fiecarui ii vine vremea...
dexter_20 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-07, 17:04   #1013
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

eu cand am gasit-o pe fosta nu eram deloc multumit de ea.. ma cuplasem cu gandu.. ah o tin si eu un pic pana gasesc pe alta.. iar in a 4-a zi am zis! gata e tot ce vreau de la o fata .. si i-am multumit lui Dumnezeu, eram f f f fericit, renuntasem la facultate numai ca sa stau non stop cu ea , dormeam impreuna, era vis! dar m-am trezit la realitate .. sper ca in viitor sa fim din nou impreuna pt ca suntem sortiti si ne meritam unul pe celalalt
Old 01-05-07, 17:30   #1014
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

ahhh! si eu stateam mai mult prin onesti k sa stau mai mult cu una. si am facut 1 an si noi inca eram impreuna...si dupa ce au mai trecut 2 luni si-a gasit un chelner si acum sta cu ala. mare scofala! acum vin din ce in ce mai rar acasa pt k am observat k brasovul nu it da voie sa te plictisesti!
dexter_20 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-07, 17:31   #1015
Acer

Quote:
eu cand am gasit-o pe fosta nu eram deloc multumit de ea.. ma cuplasem cu gandu.. ah o tin si eu un pic pana gasesc pe alta.. iar in a 4-a zi am zis! gata e tot ce vreau de la o fata .. si i-am multumit lui Dumnezeu, eram f f f fericit, renuntasem la facultate numai ca sa stau non stop cu ea , dormeam impreuna, era vis! dar m-am trezit la realitate .. sper ca in viitor sa fim din nou impreuna pt ca suntem sortiti si ne meritam unul pe celalalt
Nu cred ca e mentalitatea cea mai buna sa o dai dracu. Iar in legatura cu agatzatu etc nu are nici un farmec nush oi fi eu mai prost insa am incercat cu alte fete si momentan inafara de sex nimic nu e placut
Old 01-05-07, 17:35   #1016
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

cum adica in afara de sex nik nu e placut?! man pai normal ca nu sta fata cu tine .. tu nu ai simtit pana acum ce inseamana sa fi apreciat, iubit? sa aiba grija de tine, sa te astepte doar intr-un halat cu masa facuta , sa faceti baie sau dush impreuna, sa o masezi sau sa te maseze, practic sa va iubiti ! sexul nu este totul as renunta la orice partida si din trecut si din viitor numai ca sa o am din nou
Old 01-05-07, 17:36   #1017
Acer

Cre ca de fapt e si mai mult o obsesie ca nu o pot avea nush ce draq se intampla pt ca mare dorintza sa fiu iar cu ea nu am asa adika tare mie ca e bine zis ca ciorba reancalzita e naspa
Old 01-05-07, 17:37   #1018
Acer

Quote:
cum adica in afara de sex nik nu e placut?! man pai normal ca nu sta fata cu tine .. tu nu ai simtit pana acum ce inseamana sa fi apreciat, iubit? sa aiba grija de tine, sa te astepte doar intr-un halat cu masa facuta , sa faceti baie sau dush impreuna, sa o masezi sau sa te maseze, practic sa va iubiti ! sexul nu este totul as renunta la orice partida si din trecut si din viitor numai ca sa o am din nou
Ma refeream cu alte fete cu care m-am combinat de la ea incoace numa sexu era placut cu ele
Old 01-05-07, 17:39   #1019
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

aaah.. pai nu ai gasit fata potrivita !
si. nush in legatura cu "ciorba" .. tie ce iti zice inima? vrea sa fi cu ea sau nu ?
Old 01-05-07, 17:43   #1020
Acer

Quote:
aaah.. pai nu ai gasit fata potrivita !
si. nush in legatura cu "ciorba" .. tie ce iti zice inima? vrea sa fi cu ea sau nu ?
Pai vreau sa fiu cu ea dar vreau sa fiu cu ea cum eram inainte acum mie si putin frica de cum o sa fie si daca ne-am impaca vad eu si nu ma mai intalnesc joi cu ea ma intalnesc maine i-am vb mai in sictir azi pentru ca sunt sictirit si ramane de vazut
Reply

Posting Rules